„Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră”. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

Publicat pe

Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește. Mihai Găinușă a reacționat după ce Șerban Huidu a recunoscut că îi lipsește foarte mult colegul său de la Cronica Cârcotașilor. Mihai Găinușă se declară impresionat de vorbele lui Șerban, i-a mulțumit că a fost sincer și și-a recunoscut partea lui de vină pentru ruperea prieteniei lor. Iată ce a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, realizatorul TV a dezvăluit câteva informații despre parcursul lui profesional, dar și despre perioada când făcea echipă cu Mihai Găinușă la „Cronica Cârcotașilor’. Cei doi au fost buni prieteni, însă au rupt legătură acum aproximativ zece ani.

„Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră'. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește„Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră'. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

În anul 2015, Mihai Găinușă a decis să demisioneze de la „Cronica Cârcotașilor’, după 14 ani de activitate. La acea vreme, prezentatorul TV ar fi avut un conflict cu colegul lui, Șerban Huidu, susținând că acesta este principalul motiv pentru care a ales să plece.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Șerban Huidu și-a prezentat propria versiune a modului în care s-au desfășurat lucrurile atunci.

,,Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers.

Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.

Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește', a declarat Șerban Huidu la Kanal D.

Citește și: Darius Mabda, câștigătorul de la Românii au Talent 2022, a trecut în etapa următoare la Americas Got Talent: All Stars: „Ești o combinație între Nadia Comăneci și…’

Citește și: Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent’ 2023, care au primit Golden Buzz: „Nu ne așteptam'

Citește și:„Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum. De ce refuză Antonia să apară la TV

Cum a reacționat Mihai Găinușă la vorbele lui Șerban Huidu

Impresionat de vorbele acestuia, Mihai Găinușă, în prezent realizatorul emisiunii pamflet „Râsu-plânsu', de la Canal 33, pare să lase și el ușa întredeschisă.

,,N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never. Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii 'Surprize-Surprize', cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia, da, revedere!', a declarat Găinușă la Playtech Știri.

Șerban Huidu a mai încercat să se împace cu Mihai Găinușă

Șerban Huidu dezvăluia, în urmă cu doi ani, că a avut intenția de a face din nou echipă cu Mihai Găinușă.

,,L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, când, după un an de la plecarea din Cronică, bătusem palma sa revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: 'Mișule, unde ești?'. 'La Disneyland!', a sunat răspunsul lui Mihai Găinușă, 'Am uitat să îți spun că nu mai revin!', povestea Huidu atunci.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter