Mihai Mitoșeru, în lacrimi la TV. Prezentatorul suferă după divorțul de Noemi: ”Eu țipam, înjuram”

Publicat pe

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să pună punct. Cei doi s-au despărțit la doar 4 ani, după ce au făcut cununia civilă. Prezentatorul TV a venit în platoul emisiunii 'Teo Show' și a vorbit cu lacrimi în ochi despre femeia pe care a iubit-o și încă o iubește.

Nu mai sunt împreună, dar Mihai Mitoșeru suferă enorm în urma divorțului. După 13 ani de relație, Noemi și Mihai au decis să o ia pe drumuri diferite. Motivul despărțirii nici ei nu-l știu prea bine, însă într-o seară a avut loc o ceartă aprinsă, moment în care Noemi a plecat la mama ei.

Prezentatorul de la Kanal D a mai încercat să se împace cu soția lui, însă aceasta nici nu a vrut să mai audă. Cei doi încă se iubesc, dar au luat decizia de a se termina totul.

'Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.

Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință. Nu ne-am plictisit împreună. Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită!', a spus Mihai Mitoșeru, cu lacrimi în ochi, la Kanal D.

Citește și: Mihai Mitoșeru se gândește deja la însurătoare. Cu cine s-a fotografiat, după divorțul de Noemi: 'Mă recăsătoresc'

FOTO: Facebook

Mihai Mitoșeru, în lacrimi la TV. Prezentatorul suferă după divorțul de Noemi: 'Eu țipam, înjuram'Mihai Mitoșeru, în lacrimi la TV. Prezentatorul suferă după divorțul de Noemi: 'Eu țipam, înjuram'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter