Mihai Morar a avut nevoie de ajutorul medicilor. Salvarea a ajuns de urgență în „Orașul Faptelor Bune”

Publicat pe

După ce a alergat 9 km în scop caritabil, organismul lui Mihai Morar a cedat, așa că, ambulanța a fost chemată în Orașul Faptelor Bune. Prezentatorul tv a avut nevoie de un cocktail de vitamine, însă a ținut să își liniștească fani că nu este vorba despre ceva mai grav.

Mihai Morar a avut nevoie de ajutorul medicilor. Salvarea a ajuns de urgență în „Orașul Faptelor Bune'Mihai Morar a avut nevoie de ajutorul medicilor. Salvarea a ajuns de urgență în „Orașul Faptelor Bune'

Salvarea a fost chemată la „Orașul Faptelor Bune', centrul faptelor caritabile în această perioadă a sărbătorilor. Protagonistul intervenției: Mihai Morar, care a ținut să își asigure admiratorii că nu este vorba decât de un mic episod de oboseală.

„De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!', a scris Mihai Morar, pe Instagram.

M-a chemat Morar al meu/ La after' în OFB-u 😂🤦🏻‍♂️', a scris Flick, pe rețelele de socializare.

Mihai Morar, alături de două fetițe cu grave probleme de sănătate

Mihai Morar a reușit în mai puțin de 24 de ore, să strângă 100 de orădeni pentru o cursă de alergare de 9 km. Realizatorul de radio și tv este alături de două fetițe, cu probleme grave de sănătate.

„Azi, am alergat PAȘI PENTRU COPILAȘI. Cea mai faină tură de alergare din toată viața mea. Mulțam celor peste 100 de oameni faini din Oradea, de la 11 la 65 de ani, care au venit cu mine la evadarea din Casa Radio ZU.

Am dat o tură de 9 kilometri prin oraș și, înainte, fiecare alergător a donat pentru a le da pași' gemenelor Ingrid și Maya. Mulțam fain pentru alergare și fapte bune'. De fapt, două ritualuri care fac inima să bată mai tare', a declarat DJ-ul Radio ZU.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter