Mihai Morar – Vacanţă în Maramureşul natal cu familia

Publicat pe

Mihai Morar îşi continuă vacanţă împreună cu familia, dupa Turcia, prezentatorul TV mergând pe meleagurile natale, în Maramureş.

 

Mara şi Cezara, fetiţele gemene ale lui Mihai, au crescut si se bucură de frumuseţea locurilor, iar Mihai este extrem de încântat să regăsească curtea părintească, pe care o descrie ca fiind „Untold-ul său'.

 

„Așa spunem noi, în Maramureș, la wallpaper', a scris Mihai Morar în dreptul unei fotografii în care Mara şi Cezara aleargă fericite.

 

În urmă cu 7 ani, Mihai Morar le scria fetelor sale o scrisoare emotionanta, publicata in paginile revistei Viva!, in care le promitea ca le va arata doar lucrurile frumoase: „Iubitele mele, voi, amandoua, sunteti singurele care as vrea sa ramana in urma trecerii mele… Eu si mami traim ca sa va aratam lucrurile frumoase care au iesit din mana si mintea omului. Oamenii sunt frumosi cand zambesc. Oamenii sunt frumosi cand canta. Oamenii sunt frumosi cand scriu. Oamenii sunt frumosi cand iubesc. Oamenii sunt frumosi cand viseaza si implinesc vise. Veti fi doi oameni frumosi daca va veti indragosti de cele mai frumoase creatii ale oamenilor: cuvintele, muzica, iubirea si locurile minunate de pe Pamant'.

 

Mihai Morar – Vacanţă în Maramureşul natal cu familiaMihai Morar – Vacanţă în Maramureşul natal cu familia

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter