Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu”

Publicat pe

Oana Zăvoranu nu a dus niciodată lipstă de admiratori, unul mai cunoscut decât altul, însă Mihai Trăiastariu a cerut-o de nevastă. Oana Zăvoranu spune despre el că este un bărbat foarte mișto, dar s-a văzut nevoită să-l refuze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta este acum căsătorită cu Ales Ashraf, însă înainte a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. Actrița a povestit cum a ajuns să o ceară în căătorie pe Oana Zăvoranu.

Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu'Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu'

'Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: 'Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu'. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: Gata, ţin minte!', a spus artistul, potrivit spynews.ro.

'Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz', a adăugat Mihai Trăistariu.

Oana Zăvoranu este însărcinată?

După o perioadă în care a stat într-un con de umbră și și-a văzut liniștită de căsnicia cu Alex și afacerile lor, Oana Zăvoranu s-a întors în forță în atenția fanilor și a început să toace mărunt mai toate vedetele din România.

După ce a atacat, pe rând, mai multe vedete din România, printre care se enumeră Ruby, Pepe, Raluca Pastramă, Andreea Marin, Moica Gabor, Andreea Bănică, Anda Adam, Cristina Ich, Alina Ceușan, Oaza Zăvoranu și-a suprins fanii cu un anunț-bombă.

În urmă cu câteva ore, Oana Zăvoranu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, iar una dintre curiorizitățile fanilor ei era dacă își dorește un copil.

Citește și:

Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green! Actorul a cerut custodia celor trei copii: „E foarte greu’

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori’

Bianca Drăgușanu mărturisire neașteptată despre viața ei amoroasă: „Ați văzut cât m-am chinuit. Dumnezeu a făcut…’

„Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmekeru’, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu, fără a lămuri curioșii dacă este însărcinată sau își dorește să se întâmple minunea în viitorul apropiat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter