Miki, ex K-pital, a trecut printr-o schimbare radicală de look – „Parcă am renăscut”

Miki, ex K-pital, simţea nevoia unei schimbări de look de mult timp şi acum a renunţat fără regrete la 15 cm de păr pentru a-şi schimba imaginea.

 

Vedeta are acum un nou look: o nouă tunsoare şi o nouă culoare: „Simţeam nevoia unei schimbări radicale de look de foarte mult timp, aşa că propunerea echipei Jovsky Studio şi a stilistei mele, Eniko Szanto, a venit în cel mai potrivit moment. Am colaborat foarte bine cu ei, sunt profesionisti, m-au răsfăţat şi m-am lasat pe mâna lor cu maximă încredere”, povesteşte Miki.

 

Miki a trecut printr-o mare sperietură care s-a dovedit a fi de fapt o glumă: „Adrian mi-a dat ceva emoţii când mi-a zis că ar vrea să mă tundă periuţă, însă m-am liniştit când mi-am dat seama că glumeşte. Acest nou look îmi conturează faţa, îmi scoate în evidenţă culoarea ochilor şi mă face să mă simt extraordinar. Parcă am renăscut”, adaugă Miki.

 

Artista are o culoare mai închisă şi cu vârfuri deschise pentru a păstra luminozitatea fără a avea un contrast mare.

 

„Nuanţele sunt tonuri calde în tendinţele acestei veri, nuanţe care se potrivesc de minune cu trăsaturile ei. Am tăiat aproximativ 15 cm din lungimea părului şi am optat pentru o tunsoare medie uşor texturizată care se aşează foarte uşor atât pe păr creţ, cât şi pe păr întins.”, a explicat hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

 

Miki pregăteşte încă o surpriză pentru vara aceasta: „Este aproape gata un single nou, se numeşte Doi la singular, este compus de Gheorghe Papagheorghe, şi este melodia perfectă pentru vara aceasta pe care o dedic tuturor cu mare drag.”, mărturiseşte Miki.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro