Milla Jovovich – bisexuală? Vezi ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta!

Publicat pe

Milla Jovovich a făcut niște destăinuiri surprinzătoare într-un interviu recent, în care a vorbit despre preferințele ei în materie de femei.

Starul din The Fifth Element a fost căsătorită cu actorul american Shawn Andrews, apoi cu regizorul francez Luc Besson, iar în prezent cu scenaristul și producătorul englez Paul W.S. Anderson, cu care are doi copii. Cu toate acestea, ea a recuoscut că are o „slăbiciune' față de Elizabeth Banks, care i se pare o femeie foarte sexy.

În același timp, Milla a spus că pe Ruby Rose, partenera ei din filmul Resident Evil, o găsește „prea băiețoasă'.

Deși în timpul interviului a păstrat o aură de mister față de înclinațiile ei sexuale, actrița a menționat că a fost dintotdeauna o susținătoare a comunității LGBT, având mulți prieteni și apropiați care aparțin acestei comunități, iar simpatia ei față de aceștia a fost mereu spontană.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Milla Jovovich – bisexuală? Vezi ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta!Milla Jovovich – bisexuală? Vezi ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta!

Citește și:

Milla Jovovich a născut o fetiță

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter