Mimi, primul vlogger din România care a ajuns la 1 milion de followers pe Instagram: "La 25 de ani o să lucrez ca regizor în studiourile Universal și o să fiu cerută în căsătorie"

Publicat pe

La doar 20 de ani, Mimi a realizat cât alții într-o viață, fiind primul vlogger din România care a ajuns la 1 milion de followers. Este una dintre puținele voci din online care chiar contează, la bazele succesului ei stând câteva principii de bază: ambiția, determinarea și disciplina. Dincolo de viața profesională, Mimi este o tânără stilată, cu atitudine degajată, care se bucură din plin de micile plăceri ale vârstei.

Mimi, acum foarte puțin timp ai reușit să ajungi la 1 milion de followers. Ce înseamnă acest succes pentru tine?

Am fost puțin șocată când am realizat că există un milion de oameni cărora le pasă de părerea mea, iar apoi am avut o criză de fericire când s-au schimbat numerele pe ecranul telefonului din 999K în 1M. Am simțit că am atins un milestone la care lucram de ani de zile, a fost ca un fel de reward pentru toată munca depusă de-a lungul timpului.

Spune drept, te-ai așteptat să ajungi aici, atunci când ai hotărât să devii content creator?

Îmi doream mult să ajung aici și aveam încredere în mine că, la un moment dat, voi reuși. Nu m-am așteptat, dar mi-am dorit și cred că, subtil, am atras asta în viața mea.

Chiar, care au fost gândurile tale, la început, când ți-ai făcut cont de Instagram și de YouTube?

Mi-am făcut cont pe Instagram în 2013, pe atunci nu aveam încă în plan să devin creator de content, voiam doar să fiu și eu ca ceilalți copii. În schimb, pe YouTube, îmi doream să ajut oamenii prin vlogurile mele să își schimbe starea în bine, exact așa cum mă ajutau și pe mine vlogurile idolilor mei de atunci. 

Pentru că ești un lider de opinie, în rândul adolescenților, care crezi că e cel mai mare succes al tău, cea mai mare realizare? Când ai simțit că ai reușit să schimbi ceva?

Am reușit să ajut mulți copii prin video-urile mele de edu-tainment în colaborare cu Salvați Copiii și Planifică Neprevăzutul. Am vorbit deschis cu ei despre subiecte tabu în care majoritatea s-au regăsit și au primit ajutorul de care aveau nevoie direct de la specialiști prin intermediul acestor platforme.

Să știi că mulți încă au prejudecăți referitor la acest job… Poți să ne spui cum arată o zi din viața ta, ce implică și cam cât de mult muncești?

Știu, simt în fiecare zi prejudecățile oamenilor și nu îmi e ușor să trăiesc cu ele. La mine fiecare zi e diferită, dar pot să vă spun ce fac astăzi. Adică luni. Am în program organizarea săptămânală: îmi organizez activitățile pe fiecare zi a săptămânii, postările, evenimentele, filmările și îmi fac checklist-uri ca să nu uit absolut nimic. Trimit mail echipei mele cu tot ce avem de făcut, apoi fac research pentru idei și scriu scenarii pentru următoarele vloguri.

Și să te întreb și altfel… Câte ore pe zi stai fără telefon mobil și care sunt momentele în care îți rezervi strict timp pentru tine, fără social media?

Petrec în jur de două ore pe zi pe social media, timp în care probabil lucrez, nu prea stau să dau scroll inutil în feed. În mod normal îmi rezerv timp pentru mine în fiecare zi după ora 8 seara și în weekenduri, dar întotdeauna intervin lucruri și nu prea mă bucur niciodată de acel timp.

Cum este relația dintre tine și publicul tău? La câte mesaje răspunzi, câte critici primești și cât de des se întâmplă să dai block?

Îmi doresc din suflet să am timp să răspund tuturor urmăritorilor mei, însă, dacă aș face asta, nu aș mai avea când să produc content. Răspund la mesajele oamenilor când fac câte un debate pe story și le cer părerea, îmi place să văd cum gândesc și să primesc feedback de la ei. Primesc critici în fiecare zi, dar e normal să nu te placă toată lumea, când ai un following atât de mare. Le dau block doar celor care întrec măsura și folosesc cuvinte urâte în comentarii.

Tu ești foarte tânără… Cum îți definești stilul vestimentar?

Stilul meu vestimentar e în funcție de mood-ul din ziua respectivă, uneori sunt girlish, alteori sunt hood.

Ce înseamnă pentru tine hainele? E clar că un vlogger de nivelul tău transmite mult și prin felul în care este îmbrăcat…

Hainele pe care le port sunt întotdeauna o stare de spirit. Îmi place să trimit vibe-uri pozitive prin look-urile mele și să profit de toate trendurile ca să îmi surprind urmăritorii.

Ce te inspiră în alegerea unei ținute?

Vremea de afară și starea mea de spirit.

În ce măsură Mimi este un „personaj?

Dacă ar fi să dau un procentaj, probabil ar fi 50%.

Stilul tău vestimentar din viața de zi cu zi diferă de cel pe care îl afișezi pe social media?

Nu, pozele pe care le fac sunt în mare parte random, făcute în viața mea de zi cu zi.

Ești genul de persoană care-și face planuri de viitor? La ce să ne așteptăm din partea ta? La 25 de ani, la 30 de ani, poate…

Da, mi-am planificat viața în următorii 10 ani. La 25 de ani o să lucrez ca regizor în studiourile Universal și o să fiu cerută în căsătorie.

Mimi poartă ținute Tommy Hilfiger. Colecțiile Tommy Hilfiger Primăvară 2020 sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS din România.

Foto: Alexandru Roșieanu

Mimi, primul vlogger din România care a ajuns la 1 milion de followers pe Instagram: "La 25 de ani o să lucrez ca regizor în studiourile Universal și o să fiu cerută în căsătorie"Mimi, primul vlogger din România care a ajuns la 1 milion de followers pe Instagram: "La 25 de ani o să lucrez ca regizor în studiourile Universal și o să fiu cerută în căsătorie"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter