Mioara Roman a ajuns la spital. Oana Roman, detalii despre starea mamei sale

Publicat pe

Mioara Roman a ajuns la spital, iar fiica ei, Oana Roman, a vorbit despre starea mamei sale. Din fericire, nu este vorba de nimic grav, ci de câteva investigații, motiv pentru care fosta soție a lui Petre Roman a fost nevoită fie internată.

Oana Roman are grijă foarte mult de mama ei și încearcă să o ajute cum poate în orice situație. Mioara Roman a ajuns la spital, după ce aceasta se simțea rău. Fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, a fost internată și va face niște analize amănunțite.

Vedeta a fost la spital alături de mama ei și a vrut să liniștească pe toată lumea. Starea de sănătate a Mioarei Roman este sub control, iar medicii au grijă ca aceasta să se simtă cât mai bine.

'Astăzi am venit cu mama la spital să o internez pentru o zi ca să-i facă analize și investigații. Nu se simțea foarte bine, dar nu-i nimic grav.', a spus Oana Roman. Din fericire, nu este vorba de nimic grav, ci doar de câteva investigații. Mioara Roman are 78 de ani, iar aceste investigații sunt ceva normal pentru vârsta pe care o are.

Mioara Roman a ajuns la spital. Oana Roman, detalii despre starea mamei saleMioara Roman a ajuns la spital. Oana Roman, detalii despre starea mamei sale

Citește și: Oana Roman a ajuns cu fetița la spital. Vedeta este îngrijorată pentru Isabela: 'Sperăm că totul o să fie bine'

Citește și: Oana Roman a slăbit 6 kilograme. Cum arată vedeta acum și cum a reușit să scadă în greutate

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter