Mircea Badea, "victima" Ordonanței Militare. Dialogul savuros cu agentul de Poliție, care l-a oprit în trafic: "Tremura tot, săracul..."

Publicat pe

Mircea Badea se numără printre românii opriți în trafic, de când România se află în Starea de Urgență. Pentru că circulația este restrânsă și se permit doar deplasările scurte, între locul de muncă și casă sau la magazinele alimentare și farmacie, mai cu seamă după ora 22.00, Poliția verifică documentele celor identificați în trafic.

Mircea Badea, "victima" Ordonanței Militare. Dialogul savuros cu agentul de Poliție, care l-a oprit în trafic: "Tremura tot, săracul..."Mircea Badea, "victima" Ordonanței Militare. Dialogul savuros cu agentul de Poliție, care l-a oprit în trafic: "Tremura tot, săracul..."

Mircea Badea a povestit la Antena 3 că marți a fost oprit de Poliție. Relaxat în această privință, realizatorul emisiunii „În gura presei” a relatat amuzat dialogul pe care l-a avut cu polițistul care l-a oprit la filtru.

„Azi-noapte m-a oprit filtrul de Poliție în trafic. Cinci minute am stat acolo. Discuția a fost superbă pentru că îți dai seama că a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău. Sper să nu fi răcit.

S-a apropiat de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el spune «Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Lăsați-l doar puțin cât să ne auzim». L-am deschis puțin. «E bine așa», mi-a zis săracul, care era și el speriat. 

Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul așa… Poc! Se uită cu lanterna și mă întreabă «Buletin aveți?» Pun documentele într-o parte și scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice «E în regulă» și am plecat', a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Ce prevede Ordonanța Militară în privința circulației în afara casei

Art. 1.  Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu următoarele excepții:

  • a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
  • b) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale;
  • c) deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
  • d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;
  • e) deplasările scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a persoanelor (cu excluderea oricăror activități sportive de echipă), cât și pentru nevoile animalelor de companie/domestice;
  • f) deplasarea în scopul donării de sânge, la centrele de transfuzie sanguină;
  • g) deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat;
  • h) deplasarea pentru realizarea de activități agricole;
  • i) deplasarea producătorilor agricoli pentru comercializarea de produse agroalimentare
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter