Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit: „N-are băiatu’ iubită”

Publicat pe

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit. Cei doi au trăit o scurtă poveste de iubire, ba mai mult, priveau amândoi în aceeași direcție și aveau deja planuri mari de viitor. Recent, artistul a dezvăluit că nu se mai află într-o relație, semn că ruptura s-a întâmplat de curând.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu, fosta concurentă de la Puterea dragostei, marca Kanal D, spunea acum câteva luni că iubește și se simte iubită. Pe atunci, nu a dat detalii despre iubitul ei misterios, menționând doar că este un cântăreț celebru din România. Până la urmă, s-a aflat că era vorba despre fratele Alinei Eremia, Mircea. Cei doi au ieșit în public și-au oficializat relația. 

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit: „N-are băiatu iubită'Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit: „N-are băiatu iubită'

Părea că totul merge de minune. Cei doi îndrăgostiți aveau deja planuri mari de viitor, inclusiv ideea de a-și uni destinele. Acum o lună și jumătate, artistul i-a cerut iubitei sale să se mute, împreună, la București. Se știe că blondina locuiește în Chișinău, Republica Moldova, însă cei doi se vizitau destul de des.  

Citește și: Maria Lungu de la Puterea Dragostei a fost înșelată înainte de nuntă:”Alături de cinci femei…”

Citește și: Mircea Eremia și Maria Lungu de la Puterea Dragostei formează un cuplu:„Cred că o să o cer de nevastă'

Citește și: Cristina Bălan, mama gemenilor cu sindrom Down, revoltată de legea care interzice avortul în SUA:”Ar fi mult mai periculos”

Citește și: Anamaria Prodan și fiica ei, super sexy în aceleași costume de baie.Cum arată la 50, respectiv la 22 de ani

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit

Fratele Alinei Eremia și fost concurentă de la Puterea Dragostei, de la postul Kanal D, au trăit o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă pentru scurt timp. Invitat în emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, pentru a-și promova noul single, Mircea Eremia a dat de înțeles că este din nou burlac. Se pare că ruptura dintre cei doi este destul de recentă. De la planurile de viitor și o eventuală cerere în căsătorie, s-a ajuns la despărțire. 

„N-are băiatu’ iubită. Momentan nu am o relație.', a dezvăluit Mircea Eremia, scrie Spynews

Cum s-au cunoscut Mircea Eremia și Maria Lungu 

Invitat la emisiunea online Bărbați vs Femei, de pe canalul WOWnews, Mircea Eremia și-a oficializat relația cu Maria Lungu, după ce aceștia au preferat, inițial, să nu vorbească în public despre asta. Fratele Alinei Eremia a povestit cum s-au cunoscut și încet, încet, s-au îndrăgostit unul de celălalt. 

„Maria a venit la mine la câteva concerte, unde s-a distrat foarte frumos și cred că acolo s-au aprins scânteile mai mult. Cred că cel mai mult a atras-o la mine balansul, cântam cu percuțiile atunci, flexul. Cântam și piese de dragoste, dar erau în arabă, nu cred că a înțeles prea multe, dar cred că ce i-am transmis a fost important', și-a amintit cântărețul. 

„Ne alintăm iubirea mea și puișor.(…) În viitor, cred că o să o cer pe Maria de nevastă. Maria, să te pregătești!', a mai spus Mircea Eremia, la podcast. 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter