Mircea Radu cântă pe scena Operei cu Andra. Măruță le-a aranjat colaborarea

Publicat pe

Prezentatorul emisiunii Down the road. Aventura', care va începe pe 23 decembrie la TVR, înregistrează o premieră în această seară. Mircea Radu este invitatul Andrei, care susține un concert caritabil la Opera Româna. Cei doi vor cânta împreună un colind american.

Mircea Radu cântă pe scena Operei cu Andra. Măruță le-a aranjat colaborareaMircea Radu cântă pe scena Operei cu Andra. Măruță le-a aranjat colaborarea

Mircea Radu a primit propunerea de a urca pe aceeași scenă cu artista Andra. Responsabil pentru această colaborare este chiar soțul cântăreței, Cătălin Măruță. Pur simplu Cătălin Măruță m-a sunat într-o seară și m-a întrebat. „Ai vrea să…', Ești nebun? Cum să nu! E un colind american vechi. Nu am emoții, e Andra acolo, e Andrei Tudor. Cânt în seara asta la Operă, în cadrul spectacolului Charitable Christmas', care va fi difuzat de Pro TV a doua zi de Crăciun. Pentru mine a fost o mare onoare să mă invite Andra să cânt cu ea pe scenă', a declarat, pentru Libertatea, Mircea Radu.

Nu e străin de muzică

Deși este cunoscut ca prezentator de televiziune, Mircea Radu recunoaște că a fost atras dintotdeauna de muzică și că nu o dată a cântat în cercul lui de prieteni. În rest, cântă zilnic acasă, alături de cei doi copii ai săi. Știi cum e, fiecare e Pavarotti în baie, am un pic de voce, dar să ajung să cânt pe scenă cu Andra un colind la Opera Română, mi se pare o chestiune absolut extraordinară și nu pot decât să fiu recunoscător. Am fost la repetiții.  Am cântat în public, dar unul restrâns, pentru prieteni. În liceu am avut o trupă și cântam acolo. Oricum în fiecare zi când în mașină cu copiii mei. Eu fac tobele și e foarte mișto', ne-a povestit el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter