Mircea Radu cântă pe scena Operei cu Andra. Măruță le-a aranjat colaborarea

Publicat pe

Prezentatorul emisiunii Down the road. Aventura', care va începe pe 23 decembrie la TVR, înregistrează o premieră în această seară. Mircea Radu este invitatul Andrei, care susține un concert caritabil la Opera Româna. Cei doi vor cânta împreună un colind american.

Mircea Radu a primit propunerea de a urca pe aceeași scenă cu artista Andra. Responsabil pentru această colaborare este chiar soțul cântăreței, Cătălin Măruță. Pur simplu Cătălin Măruță m-a sunat într-o seară și m-a întrebat. „Ai vrea să…', Ești nebun? Cum să nu! E un colind american vechi. Nu am emoții, e Andra acolo, e Andrei Tudor. Cânt în seara asta la Operă, în cadrul spectacolului Charitable Christmas', care va fi difuzat de Pro TV a doua zi de Crăciun. Pentru mine a fost o mare onoare să mă invite Andra să cânt cu ea pe scenă', a declarat, pentru Libertatea, Mircea Radu.

Nu e străin de muzică

Deși este cunoscut ca prezentator de televiziune, Mircea Radu recunoaște că a fost atras dintotdeauna de muzică și că nu o dată a cântat în cercul lui de prieteni. În rest, cântă zilnic acasă, alături de cei doi copii ai săi. Știi cum e, fiecare e Pavarotti în baie, am un pic de voce, dar să ajung să cânt pe scenă cu Andra un colind la Opera Română, mi se pare o chestiune absolut extraordinară și nu pot decât să fiu recunoscător. Am fost la repetiții.  Am cântat în public, dar unul restrâns, pentru prieteni. În liceu am avut o trupă și cântam acolo. Oricum în fiecare zi când în mașină cu copiii mei. Eu fac tobele și e foarte mișto', ne-a povestit el.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter