Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț. Cine e bărbatul și cum a abandonat-o în pușcărie

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare timp de un an şi patru luni. Aceasta a furat 150.000 de euro din contul unei bănci. Soţul său a fost cel care a împins-o să comită această ilegalitate. Iată cine este bărbatul şi cât de mult a avut ea de suferit!

În anul 2010, Mirela a intrat în închisoare. Pe atunci, concurenta de la Insula Iubirii lucra într-o bancă. Ea a fost convinsă de soţ să comită o mare ilegalitate. În calitate de administrator de conturi, ea a sustras din conturile clienţilor aproximativ 150.000 de euro. Un an şi jumătate a petrecut în penitenciar, la Gherla.

Fapta ei a ieşit la lumină când clienţii au descoperit că le lipsesc bani din conturi şi au anunţat banca. Atunci, ea a recunoscut că a furat bani şi s-a predat la poliţie. Soţul ei nu a condus-o la închisoare, nu a sprijinit-o deloc. L-a lăsat în casa lor, i-a dat cheile de la maşină, dar şi alte bunuri pentru care ea muncise. Ea a considerat că trebuie să îşi ispăşească pedeapsa fără a-l implica şi pe el.

Bărbatul pare că a profitat de această situaţie. Soțul Mirelei, domnul Perte a primit cadou din acei bani un Mercedes decapotabil. „Nouă mașină a soțului meu”, scria Mirela Perte în luna mai pe Facebook.

Mai mult de atât, familia Perte s-a răsfățat și a fost în vacanțe la mare și la munte, alături de prieteni.

„El avea nevoie de bani. Da! (n.r. fostul soţ i-a cerut să ia bani din bancă) M-am gândit că îmi dă înapoi, pun numai notele contabile care se fac, şi tot pentru iubire, pentru a fi ok. M-a convins luni întregi acasă, aşa aşa, că nu poate să facă că nu are.

Mi-a povestit că îşi ia nu ştiu ce excavator şi cu el face nu ştiu cât, na…l-am crezut! Nu pot să dau vina, îmi asum răspunderea, tot timpul am spun asta, şi la tribunal.

Nu pot să dau vina pe el, prostia pe plăteşte.”, a declarat Mirela la Antena 1.

Mirela a regretat nespus ce a făcut. Şi-a asumat însă tot şi după ce a fost eliberată a pornit pe un nou drum.

„Clientul băncii a observat că nu sunt banii, apoi banca i-a dat banii. M-au sunat şi am recunoscut.

Mi-am riscat cariera, am făcut destulă şcoală. Apoi am mers la poliţie singurică. (…) Mi-am asumat tot”, a completat ea.

Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț. Cine e bărbatul și cum a abandonat-o în pușcărieMirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț. Cine e bărbatul și cum a abandonat-o în pușcărie

Mirela de la Insula Iubirii, la un pas de moarte

A lucrat în bancă acum ani de zile. Avea un viitor strălucit, o familie frumoasă care o susţinea mereu. Situaţia lor financiară era extraordinar de bună, însă ea a călcat strâmb. Din „tastatură’ aceasta se pare că a comis o mare ilegalitate şi a intrat în închisoare. A avut o pedeapsă mare şi a stat închisă alături de criminale.

Viaţa ei a fost pusă în pericol, noaptea, în timp ce dormea, o altă deţinută a sărit la gâtul ei pentru a o omorî. A fost salvată de o colegă de celulă.

„Am fost închisă într-o închsioare de maximă siguranţă, la Gherla, cred că este cea mai grea din ţară. Am fost mulţi ani pe regim închis din cauza pedepsei mari, nu gravităţii în sine. Nu era o faptă cu violenţă, era cu tastatura oricum.'

Foto: Captură video, Facebook, stiridecluj.ro 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter