Mirela de la Insula iubirii a pierdut sarcina: ”Am făcut avort spontan”

Publicat pe

Mirela de la Insula iubirii a pierdut sarcina, iar acum trece printr-o perioadă destul de grea. Fosta concurentă nu s-a putut bucura nicio secundă că va deveni mamă, pentru că a fost o sarcină cu probleme. 

Din păcate, Mirela de la Insula iubirii a pierdut sarcina și a făcut avort spontan în weekend. După toate aceste probleme, concurenta se află sub tratament și sub atenta supraveghere a medicilor. Mirela de la Insula iubirii era însărcinată în două luni, însă fără să știe că urma să aibă un copil, aceasta a luat antibiotic.

'În weekend am făcut avort spontan… Acum sunt sub tratament… 😔', a declarat Mirela de la Insula iubirii, în exclusivitate, pentru VIVA!. Fosta concurentă își dorește mult un copil, însă toate se vor întâmpla la momentul potrivit.

Sarcină cu probleme pentru Mirela de la Insula iubirii

Mirela de la Insula Iubirii a anunţat public că este însărcinată pentru prima oară. Concurenta a mers la medic pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Acolo a descoperit că este însărcinată în două luni de zile. Se confruntă însă cu câteva probleme.

Mirela nu ştia că va deveni mamă şi a luat anumite pastile foarte puternice. A contactat o gripă şi a avut nevoie de tratament. Habar nu avea că a rămas gravidă şi nu îşi făcea vreo grijă în această privinţă. Ea s-a speriat, însă va urma sfatul medicilor.

„S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)', a declarat Mirela Baniaş pentru www.spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au divorțat. Părinții concurentei nu-l plăceau pe soțul ei

Citește și: Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au divorțat. Părinții concurentei nu-l plăceau pe soțul ei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter