Mirela de la Insula iubirii își asumă greșelile și cere scuze tuturor: ”Nu vreau să fie nimeni supărat”

Publicat pe

În ultimul timp, Mirela de la Insula iubirii a fost pusă la zid de mai mulți concurenți, inclusiv de fostul iubit, Ionuț Gojman. Concurenta și-a asumat toate greșelile și cere scuze tuturor. Mirelei de la Insula iubirii îi pare rău pentru toată situația iscată.

Bogdan și Ionuț Gojman de la Insula iubirii o acuză pe Mirela că minte și că nimic din ceea ce spune ea nu este adevărat. Chiar și Mircea i-ar fi dat un mesaj lui Ionuț în care i-ar fi spus că mai multe persoane i-ar fi zis aceleași lucruri despre Mirela. După ce s-a iscat această situație neplăcută, concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj prin care explică tot. Acum, Mirelei îi pare rău că a făcut unele declarații pe care ar fi trebuit să nu le facă.

'Dragii mei, aici vorbesc de toata lumea din viata mea. Daca v-am suparat cu ceva, eu imi cer scuze in fata voastra. Si vorbesc in special de Ionut si restul colegilor de la Insula Iubirii. Am raspuns unor intrebari care intr-adevar, mai bine ramaneau fara raspuns din partea mea. Nu vreau sa fie nimeni suparat si sa ne purtam ura unul altuia. Eu imi asum fiecare vorba, de asta, imi cer scuze daca v-am suparat.

Cred ca acum, in preajma Craciunului, ar trebui sa fim axati pe familie si prieteni dragi. Insula Iubirii s-a terminat, si acum ne vedem fiecare de viata lui si de prioritatile lui. Chiar daca nu suntem toti prieteni in viata de zi cu, hai sa nu fim nici dusmani pe retelele de socializare.

Va doresc tuturor sarbatori minunate si multa iubire din partea celor dragi , iar pe tema din aceste zile considerati ca este subiect inchis pentru mine.', a scris Mirela de la Insula iubirii pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ionuţ de la Insula Iubirii o atacă pe Mirela după despăţire: 'Nu mai suport atâta minciună şi prefăcătorie'

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii o ameninţă pe Mirela: 'Nu mai minţi, că nu am făcut încă publice discuţiile în care spui de Mircea'

FOTO:  Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter