Mirela de la Insula iubirii o demască pe Hannelore. Concurentele nu mai păstrează legătura: ”Se îndrăgostise de Andi, erau ca un cuplu”

Publicat pe

Mirela și Hannelore de la Insula iubirii s-au înțeles foarte bine pe parcursul emisiunii, însă după difuzarea acesteia cele două nu mai păstrează legătura. Mirea de la Insula iubirii o demască pe Hannelore și spune adevărul despre momentele petrecute în Thailanda.

Deși păreau a fi rămas în relații bune, adevărul este altul. Mirela și Hannelore de la Insula iubirii nu își mai vorbesc, după ce Mirela a văzut ceea ce presupusa ei prietenă spunea la testimoniale. Mirela a dat-o de gol pe Hannelore și a mărturisit că aceasta era îndrăgostită de Andi și că se comportau ca un cuplu. După difuzarea emisiunii, iubita lui Bogdan îi dădea mesaje prietenei sale să o întrebe de ce ea este pusă într-o lumină proastă, iar răspunsul Mirelei a cam deranjat-o pe Hannelore.

„Nu mai suntem prietene. La final s-a terminat legătura dintre noi. Pe insulă am încercat să fim amice, cu toate că dormeam şi în aceeaşi cameră, să ne facem un trai mai uşor că totuşi, era greu ca femei să facem faţă. După terminarea emisiunii, încet încet, pe parcursul episoadelor, s-a încheiat relaţia dintre noi. Pe parcursul emisiunii am observat ce spunea despre mine la testimoniale şi după ne scriam pe WhatsApp, ne ceream explicaţii, dar nu am avut cu cine şi am hotărât să întrerup orice legătură cu ea. Nu-şi asuma ce s-a întâmplat acolo. De la început am zis, nu sunt singura care a văzut chimia dintre ei. Se îndrăgostise de Andi, erau ca un cuplu pe Insulă. Nu sunt singura care a văzut asta şi nu avea rost să mint că erau camerele, microfoanele. N-aveam cum să zic că nu este aşa. Eram tot timpul împreună, dar am primit un mesaj de la ea care a pus capăt: „De ce pe tine te scoate ok şi pe noi nu?” şi atunci chiar am răbufnit şi am zis că e pentru că nu şi-a asumat şi a jucat fals. Lăsaţi măştile jos, fetelor! Nu-şi asumă şi m-a dezamăgit la final… am fost singura concurentă care a venit în patru sezoane acasă singură şi cred că, în calitate de prietenă, aveam nevoie de încurajările ei, de prietenia ei, de amiciţia ei. Am fost împreună acolo. Ea ştia că am venit singură acasă şi nu am avut deloc sprijinul ei moral. Dacă ar veni asumată şi mi-ar spune că a greşit, n-aş putea să mai ţin ură”, a declarat Mirela Baniaş pentru Antena Stars.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii nu mai tace. Motivul pentru care fostul ei iubit a vrut să participe la emisiune: 'Mi-a confirmat' / EXCLUSIV

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii e hotărâtă să se recăsătorească. După o căsnicie eşuată, concurenta încă are încredere în bărbaţi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter