Mirela de la Insula Iubirii și viitorul soț și-au ales nașii. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii şi iubitul său se pregătesc de nuntă. Ea şi Florin deja au ales naşii, părinţii spirituali care îi vor ghida prin viaţă!

Mirela de la Insula Iubirii este îndrăgostită de cel care îi va deveni în curând soţ. Concurenta şi Florin trăiesc de o bună perioadă de vreme o frumoasă poveste de iubire care în curând va evolua, căci cei doi au decis să se prezinte cât mai curând în faţa ofiţerului stării civile.

Mirela şi Florin vor deveni soţ şi soţie, deja şi-au ales şi naşii. Cu ocazia acestor sărbători, părinţii spirituali i-au vizitat şi le-au adus primele daruri. Se pare că se înţeleg destul de bine, ca o adevărată familie.

„Cozonac de la viitorii naşi”, a scris Mirela pe Instagram.

Despărțirea dureroasă de Ionuț, bărbatul cu care a venit la Insula Iubirii, este istorie pentru Mirela. Acum trei luni, ea l-a găsit pe Florin, despre care spune că este bărbatul la care a visat mereu și pe care îl vede drept tatăl copiilor ei. „Îmi doresc un copilaş. Şi el vrea. Şi ne dorim un copil al nostru, şi să adoptăm', a spus Mirela Baniaş, pentru Antena Stars.

Cine e iubitul Mirelei de la Insula Iubirii

Acum, de Sărbători, Mirela a făcut publice imagini cu ea și noul partener alături de care are planuri serioase. Cei doi se vor căsători, iar bruneta a declarat, într-o emisiune de televiziune că își dorește cât mai curând un copil. Noul iubit al Mirelei este Florin, un om de afaceri în vârstă de 42 de ani, proprietar al unui resort. Potrivit Antena Stars, acesta a fost căsătorit și are doi copii.

Însă, așa cum spune chiar el, într-o postare publică, apăruta ca urmare a valului de controverse născute după publicarea fotografiilor cu el și Mirela, nu ‘hainele, vârsta, aspectul fizic’ sunt cele care contează în trăinicia unei relații, ci calitatea sentimentelor.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter