Mirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună?! Imaginile care îi dau de gol

Publicat pe

A mai rămas doar un episod din cel mai urmărit show din România, iar mulți se întreabă dacă Mirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună după terminarea emisiunii. Ei bine, câteva imagini i-au dat de gol pe cei doi concurenți.

Telespectatorii emisiunii sunt foarte activi și pe social media, iar aceștia au fost curioși să afle dacă cei doi au rămas împreună după terminarea emisiunii. Dacă la Hannelore și Bogdan s-a aflat că au făcut nunta, în privința lui Ionuț și a Mirelei lucrurile nu erau deloc sigure.

Citește și: Cum arată Mirela de la Insula iubirii în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme

Pe grupurile de social media făcute de fanii emisiunii, aceștia au scos la iveală că Mirela și Ionuț de la Insula iubirii ar fi rămas împreună. Câteva fotografii i-ar fi dat de gol pe cei doi. Până la terminarea emisiunii, niciunul dintre concurenți nu are voie să posteze sau să dea informații despre starea lor actuală.

Mirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună?! Imaginile care îi dau de golMirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună?! Imaginile care îi dau de gol

Conform fotografiilor apărute pe internet, Mirela și Hannelore s-au fotografiat în același loc ca și Bogdan cu Ionuț. Mai mult, Mirela chiar a comentat la o fotografie postată de iubitul ei pe una dintre rețelele de socializare. Până când cei doi vor face anunțul oficial despre starea relației lor, telespectatorii vor interpreta ce vor ei. Duminică este finalul sezonului 4 al emisiunii Insula iubirii.

Citește și: Cati de la Insula Iubirii a fost pusă la zid. Radu Vâlcan a răbufnit: 'Nu te mai droga!'

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț. Cine e bărbatul și cum a abandonat-o în pușcărie

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter