Mirela Vaida, clipe cumplite după ce și-a făcut testul de coronavirus. „Tremuram, nu puteam să conduc”. Care este rezultatul

Publicat pe

Mirela Vaida a povestit că a trecut prin clipe grele în așteptarea rezultatului pentru testul de coronavirus, asta după ce a anunțat ieri că Vulpița și Viorel au amândoi COVID-19. Vestea a venit ca un șoc pentru toți membrii echipei Acces Direct, cu atât mai mult cu cât prezentatoarea are acasă copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A stat cu sufletul la gură, în așteptarea testului

Mirela Vaida a spus că tremura din încheieturi și că nu a stat lângă copii, atunci când a ajuns acasă. Din fericire, rezultatul testului este negativ, iar vedeta a pus și fotografia cu analiza, pentru ca fanii să se convingă și se se liniștească, în același timp.

Ieri, vedeta a anunțat că Vulpița a luat virusul în timp ce era în Vaslui, iar după ce s-a întors în București, l-a îmbolnăvit și pe Viorel, dar și pe mai mulți membri ai echipei Acces Direct.

Emisiunea a fost anulată

„Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine', a povestit, la Observator, Mirela Vaida.

„Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi', a anunțat, Mirela Vaida/ În aceste condiții, emisiunea Acces Direct a fost anulată, iar în locul ei a fost dată o înregistrare.

„Decizia cea mai înțeleaptă a fost: STOP! Toată lumea din redacție și din platou merge acasă. Vom da o altă emisiune pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și am chemat firme de specialitate care să facă o dezinfecție', a declarat Mirela Vaida.

Cu o oră înainte de intrarea în emisie, Vulpița și Viorel au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19, motiv pentru care emisiunea de joi nu a mai avut loc, motiv care i-a îngrijorat pe fanii show-ului.

Mirela Vaida, clipe cumplite după ce și-a făcut testul de coronavirus. „Tremuram, nu puteam să conduc'. Care este rezultatulMirela Vaida, clipe cumplite după ce și-a făcut testul de coronavirus. „Tremuram, nu puteam să conduc'. Care este rezultatul

În momentul următor, s-a intrat pe protocolul pe care echipa ‘Acces Direct’ îl avea deja pregătit pentru astfel de situații. Locația a fost eliberată, aerisită și atât platourile, cât și redacția au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter