Mirela Vaida, dezamăgită de publicul ei. Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a susținut un concert: „Pleacă cu Vulpița ta cu tot!”

Publicat pe

Mirela Vaida s-a întors pe scenă, după o perioadă lungă în care nu a mai cântat, însă a avut parte de o experiență nu prea plăcută. La sfârșitul săptămânii trecute, Mirela Vaida a urcat din nou pe scenă și a cântat, după luni întregi în care nu și-a putut face această bucurie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Chiar ea a anunțat pe contul de Instagram că a făcut spectacol în weekend în Herăstrău, doar că bucuria prezentatoarei tv a fost umbrită de reacțiile răutăcioase ale celor care au auzit-o cântând și care au avut comentarii negative la adresa ei. 

'Aseară, la spectacol, după multe luni de necântat' și nejucat'! Singurul loc în care eu sunt cu adevarat EU' este pe scenă, atunci când cânt! Din pacate putina lume imi cunoaste aceasta latura artistica..

Si mai pacat este faptul ca am din ce in ce mai putine campuri de manifestare in acest sens! Lumea nu mai are timp si chef de arta! Sistemul' ne inghite! Multumesc @teatrul.tanase si colegilor mei! Ne revedem pe 1 august la Gradina De Vara, Herastrau! Multumesc publicului minunat de aseara! Va iubesc!', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Deși se aștepta ca fanii să se bucure alături de ea, lucrurile nu s-au întâmplat așa, ci dimpotrivă, Mirela a fost aspru criticată și jignită de internauți. 

'Ce voce, că rage nu cînta, cui ii place urletul cum rage?',

'Vulpita si vulpoiu, daca erau, faceau bahaos acolo',

'Oare de ce nu te mai vrea lumea? Din cauza artei' tale de la antena. Și de acum chiar ca nu o sa te mai vrea lumea deloc. Nu te mai vrem nici la tv. Pleacă cu vulpita ta cu tot',

'Te-ai scos cu vulpita! Nu făceai bani la teatru nici în 9 ani cât ați scos cu vulpoii',sunt doar câteva dintre comentariile acide ale internauților.

Însă au fost și comentarii care au lăudat-o pe artistă, la repetițiile pentru spectacol, pe care Mirela le-a pus pe profilul ei.

„Piesa Move' din musicalul Dreamgirls'! 💖 O piesa greu de cantat si cu sonorizare, efecte si microfon! Daramite cantata la rece'… 😂 Asa suna ea azi, la prima repetitie! Pentru alte efecte si amplificare, va astept sambata seara, la Gradina de Vara din Herastrau. Va puup si va astept!! Teatrul de Revista Constantin Tanase”.

Mirela Vaida, dezamăgită de publicul ei. Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a susținut un concert: „Pleacă cu Vulpița ta cu tot!'Mirela Vaida, dezamăgită de publicul ei. Ce i s-a întâmplat vedetei după ce a susținut un concert: „Pleacă cu Vulpița ta cu tot!'

Artista a făcut un show de senzație, chiar pe contul său de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter