Mirela Vaida, întâmplare amuzantă cu soțul Ancăi Țurcașiu. Cum a ajuns să doarmă în patul lui Cristian George: „Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul”

Publicat pe

Mirela Vaida a povestit o întâmplare amuzantă, petrecută pe vremea când avea spectacole. Prezentatoarea Acces Direct a povestit cum a ajuns să doarmă în patul Ancăi Țurcașiu, fără să își dea seama, iar discuția pe care a avut-o cu fostul soț al cântăreței este de-a dreptul savuroasă. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a făcut declarațiile în cadrul unei emisiuni în care invitată a fost chiar Anca Țurcașiu. Cele două au rememorat momentul și s-au amuzat copios pe seama lui.

„Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca' pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi'. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua'. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?' Zic: „Ce am făcut?'. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?'.

Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă', a povestit Mirela Vaida, amuzată de situație.

Anca Țurcașiu a divorțat, după un mariaj de 20 de ani. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook, în urmă cu puțin timp. Cântăreața nu a oferit, însă, niciun motiv pentru decizia ei.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Mirela Vaida, întâmplare amuzantă cu soțul Ancăi Țurcașiu. Cum a ajuns să doarmă în patul lui Cristian George: „Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul'Mirela Vaida, întâmplare amuzantă cu soțul Ancăi Țurcașiu. Cum a ajuns să doarmă în patul lui Cristian George: „Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul'

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!’

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter