Mirela Vaida s-a pozat goală în cadă și a făcut totul public. Ce a întrebat-o soacra ei atunci când a văzut-o

Publicat pe

Mirela Vaida și-a surprins fanii de pe contul de socializare, când a publicat o imagine, în care apare goală în cadă. Ce-i drept, astfel de apariții ale vedetei sunt extrem de rare, așa că prezentatoarea tv a făcut senzație în mediul virtual. Aceasta a postat și un mesaj, în care le dezvăluie admiratorilor, ce a întrebat-o soacra ei atunci când a văzut-o că se relaxează în cadă.

Mirela Vaida s-a pozat goală în cadă și a făcut totul public. Ce a întrebat-o soacra ei atunci când a văzut-oMirela Vaida s-a pozat goală în cadă și a făcut totul public. Ce a întrebat-o soacra ei atunci când a văzut-o

Acasă, vedeta are o familie numoreasă, un soț iubitor, 3 copii și, mai nou, soacra care s-a mutat definitv la ea. Trebuie să aibă grijă de locuință, să îi ducă pe micuți la grădiniță, și să mai aibă grijă și de ea, căci e pe sticlă mereu.

„Mă întreaba soacra-mea de ce dă ea cu aspiratorul!.. 🙄 Păi.. pentru că nu încăpem amândouă în cadă.. Oricât de mult mi-aș dori!'

A slăbit 10 kilograme, de când a revenit la Acces Direct

Se pare că de când a revenit la Acces Direct, Mirela Vaida a slăbit spectaculos. Aproximativ 10 kilograme a dat jos și arată fantastic. Prezentatoarea îndrăznește astfel să poarte ținute inedite, fuste sau rochii scurte. Are picioare foarte subțiri, nici urmă de celulită.

Pe blogul său, vedeta a explicat că are un program încărcat și așa a mai și dat jos câteva kilograme: „Stau cu soacra în casă. De două săptămâni. Am şi slăbit între timp şi plec mult mai mult ca înainte. Mă trezesc, mă spăl, alăptez şi plec unde văd cu ochii'.

Mirela Vaida a aniversat 10 ani de căsnicie, în luna septembrie

Este o femeie împlinită, o mamă fericită, o prezentatoare de succes, ce își mai poate dori Mirela Vaida? Vedeta și soțul au împlinit recent 10 ani de căsnicie. 10 ani au trecut de la nunta lor, de la momentul în care au pășit împreună în fața altarului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter