Misha a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Connect-R! "Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit"

Publicat pe

Misha și Connect-R sunt un cuplu pe care fanii nu-l pot vedea despărțit, iar faptul că recent au lansat o piesă împreună a născut iar speculații cu privire la împăcarea lor. Iată cum stau lucrurile, de fapt, între ei!

Deși sunt despărțiți de trei ani și au confirmat faptul că sunt despărțiți de nenumărate ori, fanii lor tot nu sunt convinși că între Misha și Connect-R nu mai există o relație romantică. La asta a contribuit, evident, și faptul că artistul a declarat în mai multe rânduri că el își iubește fosta soție, alături de care continuă să o crească pe fiica lor, micuța Maya, dar și cu care are o colaborare profesională, lucru rar în cuplurile care s-au separat.

Misha și Connect-R, despărțiți, dar împreună

Întrebată care este relația ei actuală cu fostul soț, Misha a vorbit cu sinceritate despre despărțirea de Connect-R, dar și despre relația lor actuală:

Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. (…) Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult.

De altfel, Connect-R este prezent în viața fiicei sale, artistul venind zilnic să-și vadă copilul, iar relația dintre cei foști doi soți este cât se poate de bună.

Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte, a mai spus Misha.

După cum spune artista, relația dintre ei doi este una de prietenie, dacă se va întâmpla vreodată ca Misha și Connect-R să devină un recuplu doar timpul ne va spune…

Foto: Instagram

Misha a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Connect-R! "Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit"Misha a dezvăluit adevărul despre relația ei cu Connect-R! "Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter