Cum este protejat Vladimir Putin în situații de criză. „Kremlinul zburător”și Aurus Senat sunt construite special pentru el

Publicat pe

Vladimir Putin este unul dintre cei controversati lider ai lumii contemporane. Președintele Rusiei a invadat Ucraina pe 23 februarie, iar de atunci, acesta nu a mai fost văzut în clădirea de la Kremlin. Putin este extrem de protejat în situații de urgență. Acesta are un buncăr antiatomic situat la 860 de kilometri de Moscova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă să sperie multă lume. Milioane de ucraineni au fugit din calea războiului și s-au adăpostit în țările vecine, inclusiv în România. Vladimir Putin pare mai hotărât ca niciodată să nu oprească acest conflict. În cazul unei situații de urgență în Rusia, Vladimir Putin este protejat din toate părțile.

Cum este protejat Vladimir Putin în situații de criză. „Kremlinul zburător'și Aurus Senat sunt construite special pentru elCum este protejat Vladimir Putin în situații de criză. „Kremlinul zburător'și Aurus Senat sunt construite special pentru el

În cazul în care Moscova ar fi cucerită, Vladimir Putin are pregătit un buncăr antiatomic situat la peste 800 de kilometri de Moscova. Liderul de la Kremlin a avut grijă să își construiască o protecție incredibilă în cazul unei situații de criză.

Citește și: Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Putin:”M-a cam băgat în sperieți”

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin:”Într-o cabană privată și foarte sigură…”

Citește și: Audio. Protestatară din Moscova, bătută în secția de poliție:”O să te omor și gata. Vom fi răsplătiți…”

Citește și: Cine e premierul propus de Rusia în Ucraina.A sărit la bătaie la un parlamentar care i-a reproșat că merge prea des la Moscova

Modul în care este protejat Vladimir Putin în situații de criză

Vladimir Putin este liderul Rusiei, iar pe 23 februarie a invadat Ucraina. De 13 zile, soldații rușii atacă orașele ucrainene, iar sute de civili și-au pierdut viața. Chiar și așa, Vladimir Putin pare că nu este dispus să ajungă la niciun consens cu Ucraina, amenințând totodată multe țări europene. În cazul în care Moscova ar fi cucerită, Putin este protejat. Acesta s-ar putea retrage în buncărul antiatomic de la Samara, situat la 860 de kilometri de Moscova, situat pe malul de est al Volgăi. Buncărul a fost comandat de Stalin în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, relatează libertatea.ro.

Oleg Jdanov, expert militar, a declarat pe 2 martie că Vladimir Putin se află în alt buncăr antiatomic, în Siberia, la Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin.

„Kremlinul zburător' al lui Putin

Președintele Rusiei poate fi transportat cu sedanul său Aurus Senat sau cu aparatul de zbor Iliușin 96-300 PU. Acesta este supranumit „Kremlinul zburător' al lui Putin și are un sistem care împiedică detectarea de către radar. De asemenea, acesta nu poate fi lovit de rachetă și are o capsulă de urgență în cazul unei situații de criză. În interior au fost montate o sală de fitness, un restaurant, o zonă de dușuri și o stație de prim ajutor.

Mașina Aurus Senat are numele de cod „Proiectul Korteș', fiind construită special pentru Putin. Este blindată și are 6,63 metri lungine, doi metri lățime și 1,70 metri înălțime. Este echipată cu un motor Porsche V8 de 4,4 litri, are 600 CP și atinge viteza maximă de 250 km pe oră. Evident, mașina este blindată.

Putin este apărat de agenți de securitate de la FSO

Pe lângă asta, Vladimir Putin este apărat de agenți de securitate din cadrul Federalnaia Slusciba Ohrani, mai exact Serviciul Federal de Securitate. De asemenea, liderul rus are și gărzi naționale, un grup pregătit special pentru protecția sa.

Conform site-ului Beyond Russia, gărzile de corp ale liderului de la Kremlin sunt alese cu atențiie și trebuie să aibă calități speciale. Printre acestea se numără să îndure frigul și să nu transpire în condiții de caniculă. Agenții au pistoale Vector de fabricație rusă, încărcat cu gloanțe care străpung armura. Când apare în public, Putin este protejat de gărzile sale personale, altele ascunse în mulțime, cele care securizează perimetrul și lunetiștii care stau pe acoperișurile din jur.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă