Modul inedit prin care a fost cerută de soție Sandra Izbașa: „Am plâns”

Publicat pe

Răzvan Bănică a dezvăluit modul inedit prin care a cerut-o de soție pe Sandra Izbașa. Deși fericitul eveniment a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, în decembrie 2020, aceștia au dezvăluit abia acum toate detaliile. Îndrăgitul actor a dat dovadă de multă originalitate la acea vreme, organizând un moment cu totul și cu totul deosebit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși formează un cuplu de mai mulți ani, puțini cunosc modul inedit prin care Răzvan Bănică a cerut-o de soție pe Sandra Izbașa. Scena romantică a avut loc în decembrie 2020, chiar în prima zi de Crăciun, dată pe care o vor ține minte toată viața. Cei doi au vorbit public abia acum despre frumosul eveniment, dezvăluind amănunte nebănuite.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Nu le-a trebuit mult până să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. În decembrie 2020 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au și căsătorit. Actorul teatrului Nottara a cerut-o de soție într-un mod atipic pe fosta gimnastă, luând-o complet prin surprindere.

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie!

Citește și: Nadia Comăneci, apariție spectaculoasă de Revelion, la petrecerea lui Bruno Mars:„Am dansat până la 3 dimineața'

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Modul inedit prin care Răzvan Bănică a cerut-o de soție pe Sandra Izbașa

În decembrie 2020, în prima zi de Crăciun, Sandra Izbașa le dădea fanilor ei o veste uimitoare. Fosta campioană la gimnastică a României anunța atunci pe rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață, Răzvan Bănică.

„DA!' Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică!

Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!', scria atunci Sandra Izbașa pe Instagram.

Sandra Izbasa și Răzvan Bănică, prima apariție publică

Dacă atunci nu au oferit prea multe detalii despre cererea în căsătorie, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au deschis acum sufletele în fața fanilor. Cei doi au marcat prima apariție publică împreună, fiind invitați recent în podcast-ul lui Horia Brenciu. Aceștia au vorbit despre relația lor și, în special, despre momentul în care actorul a cerut-o de soție pe fosta sportivă.

În cadrul podcast-ului „Lucruri Simple', Răzvan Bănică a povestit cum cererea în căsătorie a fost una pe cât de romantică, pe atât de… amuzantă. Tânărul actor a explicat că i-a compus atunci o melodie specială Sandrei. Era vorba despre o piesă-cerere, pe care blondina trebuie să o asculte până la final, iar atunci să primească și răspunsul mult așteptat.

„Am plâns, atât ea, cât și eu'

Răzvan Bănică a povestit că planurile lui nu s-au concretizat însă întocmai cum își dorea. Asta deoarece, după un cadou pe care i l-a oferit fostei gimnaste, dar care nu a fost tocmai pe placul ei, auzind piesa, aceasta i-a spus: „Dar ce e asta, e cumva o cerere în căsătorie?'.

„Ca un creator ce sunt, am simțit că nu-mi respectă creația. Nu poți după 15 secunde să zici, stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie? Am dat play de șase ori la piesa aia numai ca să o asculte până la capăt.

A durat 20 de minute pentru că voiam să asculte piesa până la final și la final să scot inelul și s-o întreb. Într-un final, a ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns, atât ea, cât și eu.', a povestit Răzvan Bănică în cadrul emisiunii online.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter