Moment terifiant pentru Oana Monea, de la Insula Iubirii, în plină stradă. Ce a pățit ispita: "Oare între ce fel de oameni trăim?"

Publicat pe

Oana Monea, carismatica ispită de la Insula Iubirii, a trecut prin momente de groază, în plină stradă, momentul marcând-o profund. Ulterior, tânăra a împărtășit totul cu fanii ei din social media, cărora le-a povestit prin ce a trecut din cauza unei persoane fără inimă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Monea, ispită la Insula Iubirii, este nu doar tânără foarte frumoasă și inteligentă, ci și extrem de empatică, după cum a dovedit recent, prin intermediul unei postări pe Instagram. Recent, ea s-a confruntat cu o situație dramatică și, în egală măsură, tulburătoare, în fața căreia a reacționat fără ezitare. Iată prin ce a trecut ispita!

Moment terifiant pentru Oana Monea, de la Insula Iubirii, în plină stradă. Ce a pățit ispita: "Oare între ce fel de oameni trăim?"Moment terifiant pentru Oana Monea, de la Insula Iubirii, în plină stradă. Ce a pățit ispita: "Oare între ce fel de oameni trăim?"

Oana Monea, ispită la Insula Iubirii, moment traumatizant în plină stradă

Oana Monea, carismatica ispită de la Insula Iubirii, a fost recent protagonista unei întâmplări traumatizante. Tânăra a găsit în stradă o pisicuță inconștientă și nu a putut rămâne nepăsătoare când a realizat că bietul animal, accidentat, și-ar fi putut pierde viața. Ulterior, cu lacrimi în ochi, ea le-a povestit totul fanilor de pe contul de socializare.

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Ce au surprins camerele de filmat

Citește și: Insula Iubirii, 13 iunie. Alex își vede soția în pat cu ispita Ali

Citește și: Horia Brenciu, discuție neașteptată cu fiul său după ce a fost naș de botez: „Toma mi-a atras atenția că…”

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat… / EXCLUSIV

„Nici nu știu ce să vă zic despre ce s-a întâmplat mai devreme. Eram prin oraș și în fața mea cineva a lovit o pisică, a lăsat-o inconștientă în mijlocul drumului, plină de sânge. Am pus-o într-un prosop și am fugit de urgență la spital.

Mi s-a zis că are hemoragie internă și organele deplasate. I-am făcut o radiografie, iar acum intră în operație. Îmi pun tot mai mult întrebarea: «Oare între ce fel de oameni trăim?».

Oare cum este posibil să pleci pur și simplu, să faci o astfel de faptă și să pleci ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Sper să fie cu succes operația. Mi s-a zis că este posibil să moară din moment în moment. Este posibil să nu reziste la operație sau să nu reziste după operație. Să sperăm că nu este în zadar tot acest efort, a povestit carismatica ispită de la Insula Iubirii pe Instagram.

Cine este Oana, ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea este una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6. În emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, tânăra vrea să arate că tentația poate apărea oricând într-o relație, oricât ar fi ea de închegată. Și iată că, se pare, primul ei obiectiv a fost îndeplinit – Sebastian nu mai formează un cuplu cu Cristina, iar relația lui cu Oana a trecut deja la un alt nivel.

Oana are 33 de ani. Pe plan profesional, tânăra se poate considera o femeie împlinită. Are deja propria afacere, un salon de cosmetică, ce-i aduce sume frumoase în conturi. În plus, ea oferă și cursuri de specializare în domeniu. Deși este o femeie frumoasă, situația nu a stat la fel de roz pentru ea și în plan sentimental. Aceasta a avut două relații serioase, care s-au încheiat însă așa cum nu și-ar fi dorit.

„La Insula iubirii mi-ar plăcea să găsesc un bărbat șarmant, un bărbat educat, un bărbat care este dispus să crească împreună cu mine’, a declarat Oana Monea, ispită la Insula iubirii, în filmulețul de prezentare. Și iată că idila înfiripată între ea și Sebastian are toate șansele să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter