Momente de panică pentru Deea Maxer. Fetița ei s-a îmbolnăvit, la doar trei luni de la naștere. „Sunt pe tot corpul”

Publicat pe

Clipe de panică pentru Deea Maxer și soțul ei. Fetița lor, în vârstă de doar trei luni, s-a îmbolnăvit, după ce a luat virusul de la fratele mai mare. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a explicat ce a pățit Maysa și cum se simte micuța.

Momente de panică pentru Deea Maxer. Fetița ei s-a îmbolnăvit, la doar trei luni de la naștere. „Sunt pe tot corpul'Momente de panică pentru Deea Maxer. Fetița ei s-a îmbolnăvit, la doar trei luni de la naștere. „Sunt pe tot corpul'

Maysa, a luat varicelă de la fratele ei mai mare, iar acum părinții ei sunt panicați, deși forma de varicelă este una destul de ușoară, iar micuța se simte bine.

„Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice 💪”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Deea Maxer nu mai poate avea copii

Deea și Dinu Maxer au doi copii și cred că asta este formula perfectă a unei familii.

Deea a vorbit despre problemele care au apărut în timpul operației de cezariană, dar și despre faptul că nu mai poate face copii. „Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină’, a declarat Deea Maxer.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter