Momente foarte grele pentru Kamara și fiul său bolnav, din cauza epidemiei COVID-19. Micuțul Leon are de suferit în urma carantinei: "Va stagna o perioadă! În mai-iunie aveam o operație în Spania"

Publicat pe

Kamara spera că starea de sănătate a băiețelului său se va ameliora în această primăvară, însă terapiile pe care trebuia să le facă Leon sunt în pauză din cauza restricțiilor impuse de epidemia COVID-19. Centrul de recuperare la care era dus micuțul este acum închis, iar operația pe care urma să o facă în această primăvară, în Spania, este, cel mai probabil, anulată.

Momente foarte grele pentru Kamara și fiul său bolnav, din cauza epidemiei COVID-19. Micuțul Leon are de suferit în urma carantinei: "Va stagna o perioadă! În mai-iunie aveam o operație în Spania"Momente foarte grele pentru Kamara și fiul său bolnav, din cauza epidemiei COVID-19. Micuțul Leon are de suferit în urma carantinei: "Va stagna o perioadă! În mai-iunie aveam o operație în Spania"

„Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată.

Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua', a spus Kamara la Antena Stars.

„Va stagna o perioadă, în mai-iunie aveam o operație în Spania. Nu am fost anunțați cu nimic, dar ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți. Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu', a continuat artistul.

Leon suferă de o boală gravă

Leon, fiul lui Kamara, are cinci ani și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică la scurt timp de la nașterea sa. În prezent, băiețelul se folosește doar de un braț, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Recent, micuțul a trecut prin două operații complicate.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenții cu celule stem, urmează încă patru și una pentru alungirea mușchilor. E mai puțin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel și mai atent. La sfârșitul fiecărei luni, mergem în Turcia. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exercițiile acasă și nu mai trebuie să stăm atâta plecați acolo', a mărturisit Kamara, în urmă cu ceva timp.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter