Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani: „Să pot să transport și mai mulți...” 

Publicat pe

Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani. Actrița din serialul „Strada Speranței', difuzat pe Kanal D, se bucură de lucrurile simple și de oamenii pozitivi care o înconjoară. Mai mult, vedeta are o mare pasiune pentru animale, în special pentru cai. Recent, Monica Anghel și-a serbat ziua de naștere și are în plan, deja, multe idei ingenioase. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani. Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, iar de curând face parte dintr-o nouă producție românească. Fanii o pot vedea pe micul ecran în fiecare weekend, de la ora 20.00, la Kanal D. În serialul „Strada Speranței', Monica Anghel joacă rolul unei patroane de magazin. În mica comunitate din care face parte, este poreclită și Madam Goagăl, deoarece le știe pe toate și crede că deține adevărul absolut. 

Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani: „Să pot să transport și mai mulți...' Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani: „Să pot să transport și mai mulți...' 

Pe data de 1 iunie, celebra actriță și-a aniversat ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 51 de ani. Vedeta are planuri mari de viitor, este recunoscătoare pentru ceea ce are acum și se bucură de viața simplă pe care o duce. Lucrurile materiale nu o interesează foarte mult pe vedetă, ea fiind adepta unui stil de viață echilibrat. 

Citește și: Monica Anghel, detalii despre rolul ei din serialul Strada Speranței.Ce are în comun cu „Madam Goagăl”

Citește și: Ce relație au acum Monica Anghel și Toni Grecu:„Am stat cu el în aceeași casă'

Citește și: A murit mama lui Andrea Bocelli.Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor

Citește și: Show-ul „Vocea României' revine pe micul ecran.Smiley a făcut marele anunț, în direct 

Monica Anghel vrea să-și ia permisul de camion, la 51 de ani

Monica Anghel a împlinit recent 51 de ani, chiar de Ziua Copilului. Vedeta are planuri mari de viitor și își dorește să ia permisul de camion, pentru a fi cât mai aproape de iubirea ei și anume, caii. Inclusiv băiatul ei i-a moștenit pasiunea, chiar dacă nu au apucat să cumpere, momentan, un cal. Un astfel de animal se întreține extraordinar de greu și este foarte costisitor, după cum recunoaște chiar actrița. Ea a acordat un interviu pentru Ego.ro, unde a dat mai multe detalii din viața sa privată. 

„În perioada pandemiei, nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să-i ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să-mi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată', a povestit vedeta. 

Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere chiar de Ziua Copilului 

Actrița din serialul Strada Speranței a împlinit 51 de ani pe 1 iunie. Înainte de ziua ei de naștere, aceasta spunea că nu-și dorește nimic mai mult decât o mică vacanță. În plus, duce o viață simplă și este recunoscătoare pentru ceea ce are acum, fără să pună preț pe lucrurile materiale. 

„Lucrurile de care am nevoie mi le cumpăr săptămânal, cumpăr mâncare pentru că trebuie să trăim. Nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Lucruri materiale, nu, nu sunt genul. Viața este atât de simplă și  atât de frumoasă încât nu vreau să mi-o complic cu prostii de genul acesta. Nu pun preț pe lucrurile materiale. Poate mi-aș dori, acum, de ziua mea, să plecăm într-o mică vacanță', a mai spus ea pentru sursa citată.

Mai mult, vedeta se vede îmbătrânind frumos: „de-abia aștept să împlinesc 100 de ani și să îmi spună lumea că am făcut nu știu ce prostie și eu să le răspund că am tot dreptul, că sunt născută pe 1 iunie și că pot să dau în mintea copiilor. Mă văd, pe la 100 și ceva de ani, tunsă scurt, la fel de blondă, undeva pe o plajă, îmbrăcată colorat, savurând o cafea (râde)', a fost mesajul Monicăi Anghel.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter