Monica Bellucci – Elegantă şi zâmbitoare pe covorul roşu, acasă, la Roma

Publicat pe

Monica Bellucci, pe care urmează să o vedem în curând în noul fim din seria „James Bond', a revenit acasă, la Roma, pentru a promova o altă peliculă.

 

Este vorba despre „Ville Marie', un film în care joacă un personaj fragil. La 51 de ani, actriţa este total diferită de acest personaj, ea mărturisind că acum se simte mai apropiată de ea însăşi, ceea ce îi permite să joace mai bine.

 

Actriţa care îşi asumă vârsta, a dezvăluit, de asemenea, că a realizat că nu mai este aceeaşi femeie ca înainte. „Poate ca sânii mei nu mai sunt aşa frumoşi ca înainte… Dar pe cine interesează acest lucru?'

 

Pentru evenimentul de la Roma, Monica a avut doua rochii, una de zi, neagră cu flori albe, o creaţie a designerilor ei preferaţi dintotdeauna, Stefano&Domenico Dolce, iar seara, frumoasa italiancă a apărut într-o rochie neagră, extrem de elegantă.

 

Foto: Hepta

 

Monica Bellucci – Elegantă şi zâmbitoare pe covorul roşu, acasă, la RomaMonica Bellucci – Elegantă şi zâmbitoare pe covorul roşu, acasă, la Roma

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter