Monica Bellucci la 50 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii ale senzualei actriţe italiene!

Publicat pe
Monica Bellucci la 50 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii ale senzualei actriţe italiene!Monica Bellucci la 50 de ani. Iată cele mai frumoase apariţii ale senzualei actriţe italiene!

Actriţa italiană Monica Bellucci împlineşte astăzi 50 de ani şi continuă să fascineze.

 

A fost declarată de numeroase ori cea mai frumoasă femeie din lume, a jucat în cei peste 20 de ani de carieră în 50 de filme, este imaginea Dolce&Gabbana, are două fete şi a pus punct relaţiei de 17 ani cu Vincent Cassel, tatăl copiilor ei.

 

Apariţiile sale pe covorul roşu sunt un adevărat spectacol, rochiile negre, din dantelă, sau cele roşii, semnate de Dolce&Gabbana sau Christian Dior fiind printre preferatele sale.

 

Monica a rămas însărcinta cu primul copil la 40 de ani şi a pozat nud pentru Vanity Fair. La 6 ani de la naşterea Devei, vedeta italiană a născut-o pe Leonie şi înainte a repetat experienţa fotografiilor nud, imaginile apărând în Vanity Fair şi Paris Match.

 

Iat-o pe Monica în unele dintre cele mai frumoase apariţii ale sale pe covorul roşu!

 

Foto: Hepta

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter