Monica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşu

Publicat pe

La 51 de ani, Monica Bellucci continuă să producă senzaţie la fiecare apariţie a sa. Oriunde ar merge, diva italiană reuşeşte să capteze atenţia şi să facă să se vorbească despre ea iar şi iar.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când Monica a fost invitată la Festivalul de film de la San Sebastian, unde şi-a prezentat cel mai recent film al său, „On the milky road”, regizat de Emir Kusturica.

 

Întâmpinată de mulţi fani, celebra actriţa nu i-a dezamăgit, făcându-şi apariţia pe covoul roşu ca o adevărată regină.

 

Şi de data aceasta a mizat pe un look simplu, dar de efect, purtând negru, una dintre cele mai întâlnite alegeri vestimentare ale sale.

 

Monica a a ales acum o rochie neagră, lungă, care i-a venit perfect pe silueta sa, pe care a accesorizat-o discret cu un clutch negru, ochelari de soare şi cercei lungi.

 

Recent, actriţa italiană a pozat nud într-un pictorial pentru revista Paris Match, pentru care a acordat şi un interviu.

 

Comparată cu o zeiţă, Monica Bellucci a declarat: 'Am fost privită de mulţi, de-a lungul vieţii mele, dar până la urmă nu sunt sigură dacă cineva m-a văzut vreodată cu adevărat. Ceea ce îmi place la Emir este că el chiar vede. Este ceva foarte erotic la bărbaţii cu experienţă'.

 

Foto: Hepta

 

Monica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşuMonica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşu

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter