Monica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşu

Publicat pe

La 51 de ani, Monica Bellucci continuă să producă senzaţie la fiecare apariţie a sa. Oriunde ar merge, diva italiană reuşeşte să capteze atenţia şi să facă să se vorbească despre ea iar şi iar.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când Monica a fost invitată la Festivalul de film de la San Sebastian, unde şi-a prezentat cel mai recent film al său, „On the milky road”, regizat de Emir Kusturica.

 

Întâmpinată de mulţi fani, celebra actriţa nu i-a dezamăgit, făcându-şi apariţia pe covoul roşu ca o adevărată regină.

 

Şi de data aceasta a mizat pe un look simplu, dar de efect, purtând negru, una dintre cele mai întâlnite alegeri vestimentare ale sale.

 

Monica a a ales acum o rochie neagră, lungă, care i-a venit perfect pe silueta sa, pe care a accesorizat-o discret cu un clutch negru, ochelari de soare şi cercei lungi.

 

Recent, actriţa italiană a pozat nud într-un pictorial pentru revista Paris Match, pentru care a acordat şi un interviu.

 

Comparată cu o zeiţă, Monica Bellucci a declarat: 'Am fost privită de mulţi, de-a lungul vieţii mele, dar până la urmă nu sunt sigură dacă cineva m-a văzut vreodată cu adevărat. Ceea ce îmi place la Emir este că el chiar vede. Este ceva foarte erotic la bărbaţii cu experienţă'.

 

Foto: Hepta

 

Monica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşuMonica Bellucci – O adevărată încântare pe covorul roşu

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter