Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă: „Se lasă cu tremurat și lacrimi”

Publicat pe

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă. După ce au fost anunțați jurații, dar și majoritatea concurenților care participă la cel mai așteptat show, a venit și rândul prezentatorilor. Nume celebre din showbiz s-au alăturat proiectului tv! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă. S-a aflat și cine vor acorda note participanților, fiind vorba despre Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu. Ei sunt cei care vor nota atent prestaţiile concurenţilor la Splash! Vedete la apă.

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă: „Se lasă cu tremurat și lacrimi'Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă: „Se lasă cu tremurat și lacrimi'

Printre participanții în noul sezon se numără fotbalistul Bănel Nicoliță, Irisa, Nick de la N&D, surorile Ana și Monica Odagiu și Nick Casciaro, câștigător X Factor. Cei șase sunt emoționați de noua provocare, dar sunt încrezători în forțele lor și vor să-și testeze limitele.

Citește și: Primele vedete din noul sezon Splash! Vedete la apă:„După Bănel Nicoliță suntem topite toate'

Citește și: Cine sunt juraţii noului sezon Splash! Vedete la apă, de la Antena 1:„Nu vreau să văd oameni care renunță'

Citește și: Cine este George Buhnici.Cum a devenit celebru și a ajuns să aibă peste 300 de mii de followeri

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile:„Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci'

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon Splash! Vedete la apă, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această dramă, pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă, capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă. Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme. Pe Răzvan îl știu de multă vreme, evident, și sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm niște amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent!', a declarat Monica Bîrlădeanu.

Răzvan Fodor: „Și eu aș fi acceptat provocarea asta'

La rândul său, Răzvan Fodor mărturiseşte: „Mă bucur foarte tare că văd niște oameni curajoși, care își asumă provocarea Splash! Vedete la apă. Dacă nu mi se propunea să fiu prezentator, probabil că și eu aș fi acceptat provocarea aceasta. Sezonul acesta am un motiv de bucurie în plus: o voi avea alături pe Monica Bîrlădeanu, pe care o știu de mai bine de 20 de ani. Deci o cunosc foarte bine, îmi place ca om și mă bucur mult să lucrez cu ea'.

Ramona Olaru: „Îmi place adrenalina'

„Cel mai mult la Splash! Vedete la apă îmi plac momentele dinaintea sariturilor. Sunt cele mai mari emoții, mai ales când privești de sus. Îmi place adrenalina! Și dacă e să am un moment potrivit, nu stau pe gânduri. Trec la acțiune. Pentru că sunt mereu pregătită de acte curajoase. Altfel nu eram aici!', a declarat Ramona Olaru, completând: „Însă eu în noul sezon Splash aș vrea să îl văd pe Nea Marin sărind măcar de la 5 metri într-un mod spectaculos!'.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Sursă foto: Antena 1, arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter