Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împlinit 25 de ani de când sunt împreună. Cum arătau în 1995 și cum s-au cunoscut

Publicat pe

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Dora, și o căsnicie așa cum au visat.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împlinit 25 de ani de când sunt împreună. Cum arătau în 1995 și cum s-au cunoscutMonica Davidescu și Aurelian Temișan au împlinit 25 de ani de când sunt împreună. Cum arătau în 1995 și cum s-au cunoscut

În ziua în care au împlinit 25 de ani de când s-au cunoscut, artistul a publicat un mesaj pe contul de socializare și  a atașat un colaj de fotografii, în care le arată tuturor, cum arăta alături de soția lui, în anul 1995.

25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020

În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: „domnișoară Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău”. Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT. Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții', a fost mesajul postat de Aurelian Temișan pe contul de socializare.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui spectacol

În urmă cu ceva timp, Monica și Aurelian Temișan au povestit cum s-au cunoscut acum mulți ani, la un spectacol.

Pe la ora 9 şi jumătate, 10 seara, se întâmpla să ajung şi eu în acea locaţie minunată, care, între timp, nu mai funcţionează, unde era un program de noapte, cu multă muzică, pe care Monica îl prezenta.

Iustinian Radu, prietenul nostru, e un fel fel de naş spiritual al relaţiei noastre – şi mi-a făcut cunoştinţă cu ea şi mi-a spus: „Ea e Monica şi ea te va prezenta, spune-i ceva', povestea într-un interviu Aurelian Temișan despre momentul în care a cunoscut-o pentru prima oară pe cea care avea să-i devină soție.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter