Monica Gabor este în pericol să-și piardă vila din Malibu. Cât costă casa vedetei

Publicat pe

Monica Gabor este în pericol să-și piardă vila din Malibu, din cauza incendiilor violente din California. Vedeta și Mr. Pink locuiesc într-o casă de peste șapte milioane de euro, iar acum sunt pe cale să o piardă. Focul arde de mai bine de o săptămână, iar sute de pompieri depun eforturi mari să îl stingă.

Deocamdată, Monica Gabor nu a declarat nimic despre situația din California, însă sora ei, Ramona, a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. 'Îmi pare foarte rău să aud astfel de vești. Nici nu-mi pot imagina prin ce durere au trecut acești oameni. Trimit toate gândurile bune și rugăciunile mele către ei', este mesajul transmis de vedetă.

Casa în care Monica Gabor locuiește a fost cumpărată cu 3,5 milioane dolari, în urmă cu câțiva ani, dar acum valorează 7 milioane de dolari, pe site-urile imobiliare, potrivit Libertatea. Vila are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare. Locuința Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink se află în apropierea vilei lui Gerard Butler, cea care a luat foc zilele trecute.

Și anul trecut vila Monicăi Gabor s-a aflat în pericol tot din cauza incendiilor din Malibu.

Mai multe vedete și-au pierdut casele în urma incendiului

Din păcate, Gerard Butler, Miley Cyrus, dar și Camille Grammer, cunoscută din The Real Housewives of Beverly Hills, și-au pierdut locuințele în devastatorul incendiu, la fel și aproape alți 200 de proprietari din sudul Californiei, iar lucrurile se pot înrăutăți, pentru că pericolul încă nu a trecut. Printre vedetele care au fugit din calea incendiului se numără și Kim Kardashian, care împreună cu două dintre surorile sale și copiii, a plecat de la proprietatea ei cu elicopterul. Vedeta a filmat de sus întreaga zonă, iar ravagiile pe care le-a făcut incendiul Woolsey sunt inimaginabile. De altfel, Malibu a fost evacuat, la fel și zonele din împrejurimi, cum ar fi Ventura, dar și multe alte arii din Los Angeles. Din nefericire, numărul celor uciși de incendiile care au cuprins nordul și sudul Californiei se ridică la 25.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter