Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Publicat pe

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și fata lui par mai degrabă surori decât mamă și fiică. Pe lângă faptul că seamănă izbitor, cele două se îmbracă și aproape identic. Actuala parteneră a lui Mr. Pink și fetița ei au demonstrat că nu duc deloc lipsă de bani. La fel ca vedetele de la Hollywood, și ele se plimbă cu avionul privat. Iată cum au fost surprinse!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Nu o spunem noi, ci imaginile postate chiar de ele pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și fiica ei au fost protagonistele unor fotografii de colecție prin care se vede că nu duc lipsă de bani. Se îmbracă la modă și aproape identic și-n plus, asemeni starurilor de la Hollywood, și ele călătoresc cu avionul privat.

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privatMonica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși fanii lor sperau să-i vadă împreună toată viața, în urmă cu aproximativ 10 ani, cei doi au decis să divorțeze. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță superbă, pe nume Irina. În prezent, ea are 14 ani și a moștenit trăsături de la ambii părinți.

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii'

Citește și: Irinel Columbeanu, prima reacție după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit relația lui cu Monica Gabor:”Nu-mi place să…”

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…'

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…'

Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America

Atunci când Monica Gabor și Irinel Columbeanu au decis să divorțeze, Irina a rămas inițial în România, în grija omului de afaceri. După ce a mai crescut, ea a hotărât să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, cu mama ei. E bucuroasă de viața pe care o duce și învață foarte bine la școală.

Recent, Monica Gabor și fiica ei, Irina, și-au luat admiratorii prin surprindere cu niște ipostaze de senzație. După ce s-au urcat într-un avion privat, ele s-au lăsat fotografiate de către fiul lui Mr. Pink, Anthony. Internauții au observat imediat asemănarea izbitoare dintre cele două, mai ales că erau îmbrăcate aproape identic.

Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Îmbrăcată într-o ținută neagră și încălțată cu bocanci în aceeași nuanță, Irina le-a atras în mod deosebit atenția internauților. În imaginile de pe Instagram, adolescenta în vârstă de 14 ani are lângă ea o geantă de firmă, semnată Hermes, de culoare roz. Fotografiile se găsesc atât pe rețeaua ei de socializare, cât și pe a mamei sale.

Și Monica Gabor a fost o apariție de neuitat. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ales un outfit aproape identic cu cel al fiicei lor, tot negru. Ea, însă, a purtat în picioare o pereche de cizme lungi. În plus, și-a accesorizat ținuta cu o broșă Chanel și o geantă Gucci.

Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu

Până la 14 ani, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, a descoperit că are o mulțime de pasiuni. A cochetat cu actoria și și-a dorit să devină medic. Acum, însă, are cu totul o altă perspectivă asupra vieții. Adolescenta își dorește să devină avocat. Omul de afaceri a susținut că fata lui participă deja la simulări de procese, dar nu știe concret despre ce e vorba. În plus, conform spuselor lui, școala pe care ea o urmează o ajută mult către această direcție.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat’, a spus Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter