Primele imagini cu Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani! "Am făcut fertilizare in vitro!" - EXCLUSIV

Publicat pe

Dacă mai există vreo femeie care are impresia că viața se termină la 40 de ani, după un divorț, Monica Iagăr ne convinge de contrariu, printr-o simplă fotografie. O fotografie, în exclusivitate pentru VIVA!, care face cât o mie de cuvinte: Monica însărcinată, împreună cu viitorul ei soț, alături de care trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Cum și-a schimbat vedeta viața, atunci când se aștepta cel mai puțin, aflați chiar de la ea. În premieră, vorbește despre relația lor, despre sarcina survenită în urma fertilizării in vitro și despre cum plănuiește să pără-sească România.

Primele imagini cu Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani! "Am făcut fertilizare in vitro!" - EXCLUSIVPrimele imagini cu Monica Iagăr, însărcinată la 46 de ani! "Am făcut fertilizare in vitro!" - EXCLUSIV

Vestea că ești însărcinată ne-a luat pe toți prin surprindere… Când ți-ai dat seama că îți dorești să devii mamă din nou?

Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți.

Din câte știu, ai pierdut o sarcină. Multe femei trec prin astfel de evenimente nefericite și aș vrea să le povestești experiența ta…

Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

Știu că ți-ai dorit băiat, de la bun început…

Este băiat și îl va chema cu siguranță Efrem, dar Maya are și ea numele pregătit. Și Cristi la fel. Deci băiatul nostru va avea trei nume.

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!.

Foto: VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter