Cum arată mormântul Stelei Popescu. Au trecut trei ani de la decesul marii actrițe

Publicat pe

Deși se spune că timpul aduce după sine uitarea, în cazul marii actrițe Stela Popescu nu a fost așa… Publicul ei nu a uitat-o, iar de Sărbători, mormântul Stelei Popescu a fost plin de flori și de coronițe, în semn de omagiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut trei ani de când Stela Popescu a încetat din viață, dar marea doamnă a Teatrului de revistă nu a fost uitată nici acum de admiratorii ei – la mormântul Stelei Popescu sunt și acum o mulțime de flori. Actrița, care a încântat cu talentul și spiritul ei spumos generații întregi, s-a stins din viață la 81 de ani, îndurerând o țară întreagă.

Cum arată mormântul Stelei Popescu. Au trecut trei ani de la decesul marii actrițeCum arată mormântul Stelei Popescu. Au trecut trei ani de la decesul marii actrițe

Fanii au venit la mormântul Stelei Popescu de Crăciun

Actrița a fost înmormântată la Cimitirul Cernica, în județul Ilfov, însă, în pofida distanței, admiratorii Stelei Popescu încă o vizitează, pentru a-i aduce omagiile lor și după moarte. La mormântul actriței au venit și de aceste sărbători o mulțime de oameni, notează Ciao.

De Crăciun, de la mormântul Stelei Popescu nu au lipsit coronițele de brad și nici florile, dovadă că admiratorii nu au uitat-o. La locul de veci al regretatei actrițe ard în permanență lumânări, iar Crăciunițele roșii și coronițele de brad dovedesc că marea actriță a fost și de Crăciun prezentă în gândurile celor care au iubit-o și au admirat-o.

Atât în ajun, cât și în zilele următoare Crăciunului, la mormânt la Stela Popescu au venit mulți oameni și au fost în permanență lumânări aprinse, locul de veci al actriței, unul dintre cele mai îngrijite din cimitir, fiind vizitat de către cei care au copilărit și au crescut cu filmele ei.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Doliu în lumea modei! A murit designerul francez Pierre Cardin

Citește și: Anamaria Prodan, totul despre boala COVID-19: „M-a verificat Poliția zilnic. Le făceam cu mâna de la geam”

Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu

Stela Popescu a muncit toată viața, motiv pentru care a acumulat o avere impresionantă. Toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptivă a răposatei actrițe, pe care mulți o acuză acum că a cam uitat de mama ei, al cărei loc de veci nu l-ar vizita prea des… Din fericire la mormântul Stelei Popescu sunt în permanență aprinse candele, aduse de cei care au iubit-o.

Fiica Stelei Popescu are 65 de ani, însă pare că nu își găsește locul nicăieri. Ea a abandonat fiecare casă în care a locuit. Doina a stat doar trei luni în vila din București, iar în casa de la 2 Mai, ea nu a rezistat mult și a părăsit-o.

‘N-a rezistat mai mult de trei luni în casa în care Stela a locuit până în ultima clipă a vieţii, s-a mutat în Bucureştii Noi. Iar vila de la 2 Mai este acum abandonată’, arată apropiaţii actriţei.

Doina a recunoscut că mama ei o ajuta financiar: „Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă, nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa’. 

Doina a moştenit o avere considerabilă, mai exact un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în București, unde artista a locuit până pe 23 noiembrie 2017, când a murit. Actriţa mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar şi un cont de 300.000 de euro.  

Foto: Facebook, ciao.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter