Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1: "Par indisciplinată. Eu consider că am fost angajatul model"

Publicat pe .

Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. Octavia Geamănu a părăsit Antena 1, postul de televiziune unde a lucrat în ultimii 18 ani. Fosta prezentatoare de știri a fost scoasă, vara trecută, de la Observatorul orei 19.00, pe care îl prezenta în fiecare weekend. După 9 luni în care vedeta a mers la programul din contract, zilele trecute a fost concediată. Acum, Octavia Geamănu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost concediată de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. Octavia Geamănu a vorbit despre concedierea sa de la Antena 1. Vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care a plecat de la postul de televiziunea, dar și care sunt planurile ei în ceea ce privește viața profesională. Octavia Geamănu a deschis 2 procese împotriva fostului angajator.

octavia geamanuoctavia geamanu

Marți, 7 martie, Octavia Geamănu a anunțat că a fost concediată de la Antena 1, postul de televiziune cu care este încă în proces. Fosta știristă speră să poată reveni pe micile ecrane. Octavia Geamănu susține că se bucură de această perioadă pentru a fi alături de familia sa.

Citește și: Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, dar procesul cu postul TV continuă: „S-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea'

Citește și:Cum a început relația dintre Octavia Geamănu și Marian Ionescu: „În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el'

Citește și:Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei: „Cât de geloasă poate să fie. Nu poate să accepte ideea că….'

Citește și:De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că…'

Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1

După 18 ani petrecuți la pupitrul știrilor Observator, Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. După 9 luni în care fosta prezentatoare a mers la programul impus în contract, zilele trecute a fost concediată. Recent, vedeta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care a fost concediată de la Antena 1.

Motivație disciplinară. Par indisciplinată, nu știu ce înseamnă asta, pentru că eu consider că am fost, în toți acești 18 ani, angajatul model, care s-a supus regulilor exprimate verbal, neexprimate, lăsate de la sine să se înțeleagă, eu mi-am văzut de treabă cum s-ar zice.(…) Eu am avut același contract de la bun început, dar dintr-odată ei mi-au atras atenția că de fapt programul meu este de luni până vineri de la 9.00 la 17.00, nu mai e în weekend cum fusese.”, a spus Octavia Geamanu pentru playtech.ro.

Octavia Geamănu: „A fost fără preaviz”

Octavia Geamănu nu a reușit să se înțeleagă pe cale amiabilă cu fostul angajator, motiv pentru care s-a ajuns la proces. Fosta știristă a dechis două provece împotriva postului de televiziune, declarând că în cele 9 luni au avut loc trei comisii disciplinare.

A fost fără preaviz, dar avuseseră loc în aceste nouă luni trei comisii disciplinare, prin care angajatul voia să înțeleagă ce nu înțelegeam nici eu, dar sunt detalii pe care nu are sens să le dau. Nu cred că e oprtun să vorbesc despre asta. În plus mai e ceva foarte important. Chiar dacă situația e cum e și eu sunt în proces cu fostul angajator, eu am închis acest capitol.”, a mai dezvăluit fosta prezentatoare de știri.

Ce planuri are Octavia Geamănu pentru cariera sa

Octavia Geamănu, soția lui Marian Ionescu, de la Direcția 5, a declarat că își dorește să revină în televiziune. Cu toate astea, fosta știristă își dorește să petreacă mai mult timp alături de soțul și copilul ei. Vedeta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste acestă perioadă.

Așa că acum vreau să am o perioadă în care să îi arăt recunoștință soțului meu pentru aceste luni în care știu că nu i-a fost ușor să mă vadă în anumite zile mai cu toane. De altfel eu fiind un om rațional, echilibrat, nu am avut derapaje, dar chiar și așa contează mult armonia. Vreau să trăiesc în armonie și în echilibru total, ceea ce cumva mi-a ieșit, dar nu într-atât cât mi-aș fi dorit. Așa că în următoarea perioadă vreau să călătoresc. Mi-am planificat niște vacanțe.

De diminreață, când l-am dus pe Andrei la școală l-am pus să-și aleagă între Barcelona, Paris și Madrid și mi-a zis: La Paris am văzut că sunt proteste!'. Nu mi-a venit să cred! Aoleu! De acum încolo punem stop știrilor în casă! O vreme o să pun stop știrilor într-adevăr! Nu vreau să mă mai uit deloc la televizor, în afară de filme. Vreau o minte limpede și realaxată, departe de toată agitația care nu mă privește.”, a mai spus Octavia Geamănu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton