Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii nu au anulat nunta: ”S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat”

Publicat pe

În primăvara anului trecut, Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au făcut nunta, însă după doar câteva luni de la frumosul eveniment au divorțat. Motivul pentru care nu au anulat ceremonia l-a dezvăluit chiar Bogdan.

Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au plecat împreună în Thailanda, unde au vrut să-și testeze relația. Cei doi au fost la un pas să se întoarcă separat, dar au reușit la momentul acela să treacă peste aceste neînțelegeri. În primăvara anului 2018, Hannelore și Bogdan au ajuns în fața altarului și și-au unit destinele, însă nu pentru totdeauna, pentru că în urmă cu mai bine de trei luni cei doi s-au despărțit.

Deși amândoi știau că lucrurile nu mai merg între ei, Hannelore și Bogdan nu au vrut să anuleze nunta, iar motivul nu fost banii, ci faptul că au mai vrut să-și acorde o șansă relației. Căsnicia lor nu a durat prea mult, deși păreau a fi foarte fericiți împreună, așa cum afișau pe rețelele de socializare.

„Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea”, a spus Bogdan la Antena Stars.

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii. Alexandra are 20 de ani

Citește și: Nu e nici Andi, nu e nici Bogdan. Hannelore de la Insula iubirii a pus ochii pe un alt bărbat: 'Nu am fost un înger de femeie'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter