Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori: "Nu cred că realizați cât stres..."

Publicat pe

Connect-R a ajuns din nou la spital, artistul stârnind îngrijorare în rândul fanilor. Din fericire, de data aceasta a și explicat de ce a trebuit să se prezinte în repetate rânduri la doctor, problema sa fiind pe cale de rezolvare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Connect-R s-a confruntat cu dureri puternice, din pricina spondilozei cervicale de care suferă. Durerile de spate nu i-au dat pace multă vreme, motiv pentru care a decis să facă tratamentul aferent pentru o ameliorare a simptomelor.

Artistul s-a dus de mai multe ori la spital tocmai pentru a se trata corespunzător, iar deja după prima ședință de fizioterapie s-a simțit mult mai bine.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

Connect-R: „Sunt la doctor”

Solistul atrage atenția asupra stresului cauzat de postura fizică, care ar putea ridica mari probleme și dureri.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci', a transmis Connect-R pe rețelele de socializare.

Citește și: Adelina Pestrițu este internată într-o baracă metalică!Cum arată spitalul unde este tratată vedeta de coronavirus

Artistul este optimist după ce a observat că tratamentul a dat roade și nu mai simte dureri atât de puternice. Mai mult, el speră ca după încă o ședință de fiziotarepie problemele sale să dispară, măcar pentru moment.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata', a mai precizat el pe story.

Citește și: Ce se întâmplă cu Margherita la 3 luni după ce a condus sub influența substanțelor interzise:este cercetată penal pentru accidentul din Capitală

Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori: "Nu cred că realizați cât stres..."Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori: "Nu cred că realizați cât stres..."

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter