Motivul pentru care Cosmin Natanticu de la Asia Express s-a căsătorit la 38 de ani: "I-am dat inelul să nu plece nicăieri"

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu de opt ani. Experiența de la Asia Express, sezonul patru, i-a unit mai mult și au realizat că, împreună, se pot distra de minune.

În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a vorbit deschis despre experiența de la Asia Express, acolo unde participă alături de soția sa Eliza. S-au căsătorit acum trei ani, însă celebrul actor crede cu tărie că vor fi alături unul de celălalt mulți ani de acum încolo: „eu acolo cu Lizi ne-am redescoperit (n.r. emisiune) și ne-am dat seama ce mișto suntem împreună. Pentru că avem meseriile astea, amândoi artiști, și pentru că atunci când mergem în vacanțe suntem prea puțin noi doi, ne-am dat seama că putem face lucruri foarte mișto împreună și ne putem distra împreună. Ne-am sudat ca cuplu', a mărturisit el. 

În podcast, actorul a explicat motivul pentru care s-a căsătorit atât de târziu: „eu m-am căsătorit la 38 de ani. Eu am vrut să-mi trăiesc viața și să încerc tot felul de experiențe în relații ca să le consum. Mi-am dat seama după trei ani că vreau să mă căsătoresc cu ea. I-am dat inelul să nu plece nicăieri, a fost o asigurare pentru mine, un egoism de fapt', a mai continuat Natanticu.

Cel mai îndrăgit cuplu, la un pas de despărțire

Nici vedetele nu scapă de neînțelegeri în relația de cuplu. Pentru soții Natanticu, certurile i-a făcut să fie mai puternici și să treacă peste cumpăna care a ținut o lună: „te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta', a povestit Eliza la o emisiune tv.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter