Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România: „Nu vrem regrete”. Stă cu chirie, după întoarcerea din Spania

Publicat pe

Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România. După 6 ani în care a locuit în Spania cu familia sa, artistul a luat decizia de a se întoarce în România. Acesta a mărturisit că îi este dor să fie pe scenă și să facă muzică. Acum, acesta a mărturisit că a închiriat o casă în București și a explicat motivele pentru care nu dorește să cumpere un imobil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

CRBL și soția sa, Elena, trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani și au împreună o fetiță, pe Alessia. Pentru 6 ani, aceștia au locuit în Spania, însă, în primele luni ale anului 2022, au început să ia în considerare ideea de a se întoarce acasă. Artistul s-a întors în țară la începutul acestei luni, chiar înainte ca fiica sa să înceapă școala. Cei trei au găsit o locuință pe placul lor, însă au decis să stea cu chirie, în loc să cumpere o proprietate.

Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România: „Nu vrem regrete'. Stă cu chirie, după întoarcerea din SpaniaMotivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România: „Nu vrem regrete'. Stă cu chirie, după întoarcerea din Spania

Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România. Cântărețul s-a declarat mulțumit de casa în care s-a mutat cu chirie, susținând că investițiile pot aștepta. Iată ce explicații a oferit acesta!

Citește și: CRBL și soția sa, Elena, pentru prima oară la un eveniment monden, după ani buni.Cum s-au afișat la VIVA! Influencers Party 2022

Citește și: Cum arată fiica lui CRBL, la 12 ani.Alessia seamănă izbitor cu mama ei

Citește și: Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Actorul a refuzat să termine proba, pentru a pleca acasă

Citește și: Cheloo, vacanță cu familia, în Grecia.Cum a fost surprins alături de iubită și cei doi copii

Motivul pentru care CRBL nu vrea să-și cumpere casă în România

Artistul a mărturisit că nu se gândește să cumpere o casă încă, din cauza situației de pe piața imobiliară și a contextului pandemic. Mai mult, lui CRBL îi place să experimenteze, iar stabilirea permanentă într-un loc nu face parte din planurile familiei sale.

„Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare.  Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu Covidul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul.

Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva', a declarat CRBL, potrivit click.ro.

„Nu poți să spui că e viață mai bună în Spania'

Cântărețul a vorbit despre viața în Spania, susținând că nu și-a dorit să se stabilească definitiv în Peninsula Iberică.

„Nu poți să spui că e viață mai bună în Spania, plusuri și minusuri există peste tot. Expresia «e mai bine afară decât la noi» nu funcționează. Este diferit! Noi nu am plecat să ne stabilim acolo.

Am plecat pentru șase ani, dar pe principiul ne ducem, ne întoarcem. Utima oară am plecat doi ani, am stat doi ani plecați. Nu pot să spun pentru cât timp. Vă anunțăm dacă plecăm în Australia sau Canada!', a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter