Motivul pentru care Lia Bugnar nu are copii. Ce a dezvăluit fosta iubită a lui Anghel Damian

Publicat pe

Lia Bugnar are o carieră de succes, dar nu și-a dorit niciodată să devină și mamă. Este o fire directă, sinceră și asumată, dar și cât se poate de discretă. Cu toate acestea, a dezvăluit la un moment dat de ce nu are, de fapt, copii. Și-a pus sufletul pe tavă, iar mărturia ei i-a impresionat pe mulți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Este dramaturg, scenarist, regizor, actriță și scriitoare. I-a cucerit pe telespectatori cu apariția de la Asia Express, apoi a lăsat Antena 1 pentru rivalii de la Pro TV. A lucrat la serialul Vlad chiar împreună cu fostul ei partener de viață, Anghel Damian. S-au iubit timp de nouă ani, dar relația lor s-a încheiat recent, iar fostul ei iubit este acum împreună cu Theo Rose.

Motivul pentru care Lia Bugnar nu are copii. Ce a dezvăluit fosta iubită a lui Anghel DamianMotivul pentru care Lia Bugnar nu are copii. Ce a dezvăluit fosta iubită a lui Anghel Damian

Motivul pentru care Lia Bugnar nu are copii

Înainte de această frumoasă poveste de dragoste, Lia a trecut printr-un divorț, dar nici din acel mariaj nu a apărut pe lume un copil. Ea a dezvăluit până la urmă, într-un interviu, care este motivul real pentru care a decis să nu devină mamă vreodată. Se pare că totul pornește de la modul în care Lia Bugnar percepe această lume, dar fragilitatea vieții.

„Mi se pare că mergem pe sârmă cu toţii şi că lucrurile pot oricând să fie de mâine cumplite. E suficient ca mama să nu cedeze trecerea când e la volan şi de viaţa mea se va alege praful… Sunt atât de multe lucruri îngrozitor de fragile, atât de multe nenorociri care sunt certitudini în viaţa fiecăruia, încât nu ştii dacă merită. Nu ştii dacă pentru lucrurile astea frumoase de care vorbeşti tu merită să plăteşti acest preţ. Nu mai zic că mi se pare nedemn să continui să trăiesc şi să fac lucruri când văd oameni care dorm pe stradă, să mă duc să-mi cumpăr ţigări sau bluze…

E inacceptabilă cruzimea la care a ajuns civilizaţia. Tu mă întrebi dacă mi-e bine cu mine. Da, dar la un nivel de suprafaţă. Îţi dai seama că, de fapt, ar trebui să vinzi tot şi să te duci în Africa şi să faci şi tu ceva. Dar nu vinzi şi nu te duci… Poţi, dar n-o faci. Nu ştiu cât de cinstit e să aduci un om în treaba asta fără să-l avertizezi: uite, te interesează genul ăsta de joc? Eu cred că toţi vor zice „Nu!. Şi, oricum, am senzaţia că de-acolo de unde suntem deranjaţi ca să fim aduşi pe lume e un loc foarte interesant”, a dezvăluit Lia Bugnar într-un interviu din 2015, pentru Adevărul.

Citește și: Cine sunt părinții lui Anghel Damian: „Tata și-a dorit să fiu actor, i-am îndeplinit visul”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:’Primul pas l-am făcut eu’. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:’În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!’

Citește și: Nea Mărin a spus când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte: „Mi-a zis că de trei săptămâni nu mai sunt împreună…”

De ce nu și-a dorit să devină mamă

A fost căsătorită cu Dragoș Buhagiar, până în anul 2013, unul dintre cei mai cunoscuți scenografi ai României. În prezent, fostul ei soț este președintele UNITER (Uniunea Teatrală din România), conform Libertatea pentru Femei. În urmă cu câțiva ani buni, Lia Bugnar a dezvăluit că ea consideră că planeta este deja mai mult decât suficient populată. De asemenea, i se pare un gest de egoism să aduci pe lume niște copii.

„În primul rând, pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. (n.r. de ce i se pare egoist să aduci copii pe lume) Ceea ce nu e cinstit. Dacă eşti acolo când se nasc şi se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo şi când mor. Să-i iei de mână şi să le spui: „Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută… (…) Mie nici sinuciderea şi nici eutanasierea nu mi se par de ignorat. Şi de-asta nici nu cred că e aşa o mare găselniţă să faci copii. Sunt destui oameni pe planeta asta. Unii ar spune că e egoism, dar depinde de care parte a sensului acestui cuvânt te situezi, a mai dezvăluit Lia Bugnar, pentru sursa citată anterior.

Cine este Lia Bugnar

Lia Bugnar s-a născut în data de 4 ianuarie 1969 și are acum 53 de ani. S-a născut în București, în zona Balta Albă. Este dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare română. Provine dintr-o familie cu venituri medii din Balta Albă. Părinții ei lucrau în domeniul comerțului, iar tatăl a fost chiar șef de alimentară.

Și-a dorit să fie admisă la Limba Chineză, însă nu a reușit. După ce a terminat facultatea, s-a decis să se angajeze ca secretară. Și-a dat seama rapid că nu își dorește să urmeze acest drum. Așa că s-a înscris la un casting și a devenit manechin.

La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac. Au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct‘, a povestit Lia Bugnar de la Asia Express pentru Adevărul.

Sursă foto: Facebook, Playtech

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă