Mugur Mihăescu, direct afectat de pandemia de coronavirus. Afacerile acestuia sunt la pământ. „Preconizăm că vor scădea și mai mult”

Publicat pe

De când s-a retras de pe micile ecrane, Mugur Mihăescu s-a concentrat pe afaceri. Deține mai multe pub-uri în Capitală, care i-au mers de minune. Însă, odată cu pandemia de coronavirus, care s-a instalat în România, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Mugur Mihăescu, direct afectat de pandemia de coronavirus. Afacerile acestuia sunt la pământ. „Preconizăm că vor scădea și mai mult'Mugur Mihăescu, direct afectat de pandemia de coronavirus. Afacerile acestuia sunt la pământ. „Preconizăm că vor scădea și mai mult'

La câteva zile după ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în țara noastră, Mugur Mihăescu a vorbit despre criza economică generată de coronavirus.

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni', a declarat actorul, pentru profit.ro.

De asemenea, Mugur Mihăescu spune că niciun local nu poate rezista fără clienți mai multe luni consecutive.

„Mai întâi vor falimenta cele mici, dar nici celelalte nu vor putea rezista prea mult. În acest context, fără un sprijin puternic din partea Guvernului, majoritatea celor 500.000 de angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri. Gândiți-vă că vorbim de HoReCa, cel mai mare angajator din țară, după statul român. De cei 500.000 de oameni mai depind alți 2-3, pentru că și ei au familii, copii și părinți, așa că impactul pierderii locurilor de muncă va fi devastator. După ce că trăiesc cu spaima acestei molime, vor fi puși și în fața altei probleme la fel de grave, aceea de a nu-și mai putea întreține familia”, a mai spus Mugur Mihăescu pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter