A murit actorul care l-a ucis accidental pe Brandon Lee

Publicat pe

Starul din The Crow, Michael Massee, a încetat din viață la 61 de ani. Din păcate, numele său va fi întotdeauna asociat cu drama în care a fost implicat acum 23 de ani…

michael-massee

Michael Massee este bine-cunoscut pentru rolurile sale din filmele „The Crow”, „The Gentleman” și „The Amazing Spider-Man”, dar multă vreme a rămas în atenția lumii întregi din cauza unui incident nefericit care i-a marcat viața pentru totdeauna – în anul 1993, din cauza unui pistol de recuzită încărcat accidental cu gloanțe reale, și nu oarbe, acesta l-a împușcat din greșeală pe Brandon Lee, fiul celebrului actor și antrenor de marțiale Bruce Lee.

Din nefericire, Brandon nu a mai putut fi salvat, el stingându-se din viață în spital, la numai 28 de ani. Pelicula în care au jucat amândoi a fost lansată în 1994, iar Massee declara ulterior că a fost extrem de marcat și că nu a putut privi niciodată filmul evenimentelor din acea zi fatidică: „Cred că nu îți poți reveni niciodată după așa ceva.

Tată a doi copii și un actor cu un palmares impresionant, Massee a fost în egală măsură apreciat și iubit de public și de colegii săi actori, care la aflarea veștii despre decesul său și-au exprimat imediat regretul pe mediile de socializare online. Angie Harmon, starul din serialul de succes „Rizzoli & Isles”, a scris pe Twitter: „Mi-e inima grea după ce am aflat despre moartea lui. A fost extrem de talentat și avea un suflet extraordinar. Mă simt privilegiată că l-am cunoscut. #RIPMichaelM.”.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter