Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef: „Avea niște crize asemănătoare epilepsiei”

Publicat pe

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef. Musty, cunoscut drept fratele lui Kamara, și-a luat toți fanii prin surprindere. Fostul concurent de la Survivor România participă acum la un alt show de pe PRO TV, MasterChef. Pasionat de bucătărie, acesta și-a făcut curaj și a venit să le gătească celor trei jurați. Cuceriți de preparatul său, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu i-au oferit acestuia un șorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef. Musty Camara (40 de ani, inginer de sunet), fost concurent Survivor, vrea să demonstreze că pasiunea lui pentru bucătărie îi poate aduce un șorț în competiția MasterChef!

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef: „Avea niște crize asemănătoare epilepsiei'Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef: „Avea niște crize asemănătoare epilepsiei'

Citește și: Musty de la Survivor are o nouă iubită:”O să ne căsătorim”

Citește și: Musty rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor:„Zanni este maestrul strategiilor'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghe, în plin scandal de divorț:„Toată viața am să-l iubesc'

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară'

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef. Concurentul MasterChef a susținut că, încă de când era copil era fascinat de gastronomie: „Pasiunea pentru gătit cred că o am de mic'.

Musty a mai povestit despre perioada copilăriei, atunci când el și fratele său, Kamara, au fost nevoiți să ia viața în piept: „Am rămas la un moment dat cu fratele meu în Guineea. El avea 15 ani și eu 10 ani… să stăm un an jumătate într-o țară copii, singuri… și mai ales el a avut și niște crize, o boală destul de complicată, avea niște crize asemănătoare epilepsiei. Mie îmi era foarte greu, copil inocent, să fac față la toate chestiile pe care le aveam acolo. Și să și mâncăm, să și gătim, să și ne descurcăm în viață….'.

Musty, fratele lui Kamara, a obținut un șorț la MasterChef

Musty, fratele lui Kamara, confesiune emoționantă la MasterChef. Acesta a venit la audițiile MasterChef însoțit de iubita sa și le-a pregătit chefilor un file de somon cu orez quatro formaggi și decor de creveți, ciuperci și roșii.

„Eu cred că tu ai potențial. Bine ai venit!', i-a spus chef Radu Dumitrescu. Cu toate acestea, juratul l-a avertizat că nu poate concepe astfel de farfurii în următoarele etape ale concursului MasterChef: „Asta nu înseamnă că la următoarea probă unde vii cu Piața Obor în farfurie, voi mai fi indulgent'.

MasterChef, unul dintre cele mai așteptate show-uri de la PRO TV

MasterChef este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la PRO TV. Emisiunea a revenit pe micile ecrane anul acesta, începând cu data de 12 ianuarie 2022. Înainte ca prima ediție să fie difuzată, cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, își exprimau entuziasmul, spunând că va fi un show spectaculos. Potrivit spuselor lor, concurenții vor evolua sub presiunea concursului și vor trece printr-o mulțime de stări.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!', a declarat Chef Radu Dumitrescu, potrivit unui comunicat de presă.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter