De ce și-a mutat Andreea Bălan fetele de la școala privată la stat: "Cred că am luat o decizie foarte bună"

Publicat pe

Andreea Bălan și-a retras fetele de la școala privată și le-a înscris la stat și este foarte fericită cu decizia pe care a luat-o. Și Gabriela Cristea este o altă vedetă care a ales să le mute pe fete de la privat la o școală de stat, banii fiind unul dintre motivele principale pentru care a făcut această schimbare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La Andreea Bălan nu a fost vorba despre bani, ci despre dorința fetițelor ei de a studia muzica pe viitor. Astfel, cântăreața a decis să le retragă de la grădinița, respectiv școala privată unde învățau și din acest an cele mici au început să frecventeze Colegiul Național de Muzică „George Enescu', instituție pentru cei cu înclinații muzicale.

De ce și-a mutat Andreea Bălan fetele de la școala privată la stat: "Cred că am luat o decizie foarte bună"De ce și-a mutat Andreea Bălan fetele de la școala privată la stat: "Cred că am luat o decizie foarte bună"

Andreea Bălan și-a mutat fetițele de la școala privată la cea de stat

Andreea Bălan este foarte fericită că Ella și Clara iubesc muzica și din acest motiv a decis să le înscrie la Școala George Enescu.

'Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal.

Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea.

Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu', a declarat Andreea Bălan pentru FANATIK.

Citește și: Noi informații în cazul lui Visarion Alexa.Preotul a contestat măsura controlului judiciar, procurorii insistă pentru arestarea lui

Citește și: Fiica lui Carmen Harra se compară, în presa americană, cu Kim Kardashian:Eu am circumferința șoldurilor 109, iar ea… / Cum arată Alexandra

Citește și: Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică

Inițial, Andreea Bălan a fost bucuroasă că a găsit o grădiniță privată aproape de casa lor, doar că acum fetele au crescut și acum le poate duce pe amândouă în același loc.

'Pentru că stau în Pipera și grădinița de stat din Pipera este departe și nu este ok. Și am ales o grădiniță lângă strada mea. Legătura a fost strict logistică. Pentru că este greu să te trezești iarna și să mergi cu un copil de 2 ani pe frig, nu prea… mai bine ieși din casă și pac, e grădinița.

În schimba, acum este mai ușor pentru că Ella este mai mare, dar Clăriței îi este destul de greu să se trezească și să stea 30 de minute în trafic până la George Enescu. Dar merg cu amândouă. Nu am lăsat-o pe Clara pe stradă la mine și pe Ella dincolo. Se văd (n.r. de asta am decis să le mut pe amândouă).

Dacă o lăsam pe Clara din comoditate la grădinița de pe strada noastră nu era ok. Așa ele se văd în curte când termină programul. Se joacă acolo. Este în aceeași clădire', a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan le susține 100% pe fete în dorințele lor

Andreea Bălan și-a schimbat programul pentru a petrece mai mult timp cu micuțele ei. Andreea Bălan încearcă să le fie aproape Ellei și Clarei și caută să le implice în cât mai multe activități pentru a le ajuta să se dezvolte atât fizic, cât și uman.

'Ele sunt foarte fericite. Urmează să învățăm și un instrument. Avem și mai mult timp liber. De multe ori le iau la 12:00 și avem timp să mergem la patinoar.

Ella face înnot. Facem balet, facem engleză. În fiecare zi avem altă activitate. Cred că am luat o decizie foarte bună. Vor face pian prima dată amândouă', a mai precizat vedeta de la Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter