Muzeul Ţăranului Român a fost iluminat în roz

Publicat pe
Muzeul Ţăranului Român a fost iluminat în rozMuzeul Ţăranului Român a fost iluminat în roz

Ca în fiecare an, pe 1 octombrie Fundaţia Renaşterea a organizat evenimentul „Iluminarea în roz”, care îşi propune de fiecare dată să atragă atenţia asupra pericolului cancerului la sân, prin iluminarea unei clădiri istorice în culoarea campaniei de luptă împotriva acestei boli.

 

Anul acesta, cladirea aleasă a fost Muzeul Ţăranului Român, iar cea care a aprins luminile a fost Loredana.  Ţinând cont de specificul locaţiei care a găzduit evenimentul, sloganul de anul acesta a fost „Sănătate, că-i mai bună decât toate!'

 

Printre cei 200 de invitaţi de marcă se regăsesc personalitati din lumea culturală, medicală, artistică, reprezentanţi ai societăţii civile, oameni de afaceri, autorităţi publice locale şi centrale care s-au bucurat de o seară tradiţională românească.

 

Dupa momentul festiv al iluminării în roz a faţadei Muzeului Ţăranului dinspre Sos. Kiseleff, seara a continuat cu momente de folclor autentic: Fetele de la Capalna, Veta Biriş şi taraful Balada, iar invitatii s-au delectat cu preparate tradiţionale româneşti, în decorul specific unei petreceri câmpeneşti.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter