Nadia Comăneci, sexy la Globurile de Aur

Publicat pe

Nadia Comăneci (55) a participat, duminică seară, alături de soțul ei, Bart Conner (58), la a 74-a ediție a Globurilor de Aur și a strălucit, și la propriu, și la figurat, într-o superbă rochie argintie.

 

 

Nadia Comăneci, sexy la Globurile de AurNadia Comăneci, sexy la Globurile de Aur

 

Ca în fiecare an, marea gimnastă a fost invitată de onoare la Globurile de Aur, Nadia participând alături de soțul ei atât la ceremonia de decernare, cât și la evenimentele before și after party. Nadia este extrem de cunoscută și iubită la Hollywood, nenumărate vedete fiind extrem de impresionate și onorate să se afle în compania sa. Printre ele, și Sarah Jessica Parker, care a făcut o reverență până la pământ în fața Nadiei și a complimentat-o atât pentru look-ul său perfect, cât și pentru tot ce a făcut în viața sportivă:  „În numele tuturor americanilor, trebuie să-ți mulțumesc!'

Și fanii ei de pe site-urile de socializare au complimentat-o pe sportivă, atât pentru rochia superbă, cât și pentru trupul ei tonificat, unul dintre admiratori concluzionând: „O fi câștigat ea Aurul, dar arată spectaculos și în argintiu!'.

 

 

 

 

Oana Pantazi; Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter